Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g

Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g

Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g - popis produktu

Semix Čokoládová torta bez lepku 430 g Uchvaťte návštevu báječnou 'Krtočkovou tortou' vašej vlastnej výroby. S touto zmesou to bude hračka. Krabica obsahuje dva balíčky - Zmes na korpus a Zmes na smotanovú náplň. Korpus je ľahký, výrazne čokoládový, náplň s čokoládovými kôstkami je ovonená banánovou arómou. Banán navyše aj fyzicky do torty pridáte, viď návod. Príprava je na krabici dore popísaná. Návod na použitie: Na prípravu korpusu potrebujete: 4 vajcia (veľkosť M), 30 ml vody (5 polievkových lyžíc) a 40 ml oleja (6 polievkových lyžíc). Na prípravu náplne potrebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychladenej smotany na šľahanie. Príprava torty: Zmes na korpus, vajcia a vodu dáme do vyššej misky a šľaháme ručným šľahačom na najvyššom stupni 8 minút. Následne pridáme olej a krátko zašľaháme. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy (s priemerom 26 cm) vysypanej ryžovou múkou (ak nie ste celiak, formu môžete vysypať bežnou múkou) a pečieme. Teplotu a dobu pečenia prispôsobíme podľa rúry (150 – 170 °C, 40 – 50 minút). Po upečení oddelíme okraj formy a necháme korpus vychladnúť. Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pri korpuse ponecháme 1 cm široký vonkajší okraj a pomocou lyžičky ho začneme od stredu vydlabávať tak, aby od dna zostala cca 1-2 cm hrubá vrstva. Hmotu vydlabanú z korpusu nadrobíme do misky. Príprava náplne: Banány olúpeme, pozdĺžne rozkrojíme a plochou stranou kladieme na vydlabaný korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuhej konzistencie. Zmes na prípravu krému ušľaháme v miske s vodou a potom pridáme ušľahanú smotanu. Smotanový krém nanesieme na dno korpusu do tvaru kopčeka, ktorý posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabaním korpusu. Potom necháme v chladničke cca 2 hodiny stuhnúť a podávame. Zloženie: Cukor, ryžová múka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kúsky 11 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, kakaová hmota, sušená srvátka, emulgátor: sójový lecitín), zahusťovadlo (modifikovaný bram, 4 glukózový sirup, sójová múka, E472b, E477), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kypriace látky (E500, E450), soľ obohatená jódom a arómou. Môže obsahovať stopy vajec, suchých škrupinových plodov a sezamu. Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. Jednoduchý spôsob prípravy čokoládového bezlepkového dezertu.

Novinka ocenená zvláštne cenou prezidenta Potravinárskej komory za najlepšiu inovatívny potravinársky výrobok roka 2014 v kategórii 'Potraviny vhodné pre osoby s neznášanlivosťou gluténu '.

Zloženie: Cukor, ryžová múka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kúsky 11% (cukor, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín), zahusťovadlo (E1414, E415, E401), srvátka, emulgátor (E472b, E477, glukózový sirup, sójová múka, E450), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kypriace látky (E500, E450), soľ obohatená jódom a arómu. Výrobok môže obsahovať stopy vajec, suchých škrupinových plodov, sezamu a oxidu siričitého.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 1680 kJ / 402 kcal
  • Tuky 5,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 5,2 g
  • Sacharidy 83 g z toho cukry 51 g
  • Bielkoviny 3 g
  • Soľ 0,7 g

Upozornenie: Bez lepku.

Návod na prípravu: Zmes na korpus, vajcia a vodu dáme do vyššej misky a šľaháme ručným šľahačom na najvyššom stupni 8 minút. Následne pridáme olej a krátko zašľaháme. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy (s priemerom 26 cm) vysypané ryžovou múkou (ak nie ste celiatikov, formu môžete vysypať bežnú múkou) a pečieme. Teplotu a dobu pečenia prispôsobíme podľa rúry (150 – 170 ° C, 40 – 50 minút). Po upečení oddelíme okraj formy a necháme korpus vychladnúť.

Obsah: 430 g 

Krajina pôvodu: Česká republika

Novinka ocenená zvláštnou cenou prezidenta Potravinárskej komory za najlepší inovatívny potravinársky výrobok roku 2014 v kategórii „Potraviny vhodné pre osoby s neznášanlivosťou lepku“. Výživové údaje v 100 g výrobku: Energia 1680 kJ / 402 kcal Tuky 5,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 5,2 g Sacharidy 83 g z toho cukry 51 g Bielkoviny 3 g Soľ 0,7 g

Produkt Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g patrí do skupiny produktov Zdravá výživa, je v ponuke značky SEMIX v ponuke e-shopu Grizly.sk, Vitanella.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g označuje EAN kód 8594019385453.

Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g - parametre produktu

Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g - história ceny a dostupnosti

Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g - ďalšie zaujímavé produkty

Čokoládový dezert bez lepku + náplň SEMIX 430 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?