SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela

SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela

SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela - popis produktu

Tričko SCOTT Carbon je perfektná základná vrstva s krátkym rukávom na akúkoľvek jazdu. Má skvelý manažment vlhkosti a antibakteriálne vlastnosti vďaka integrovaným karbónovým vláknam. Rýchloschnúci materiál vás počas cesty udrží v suchu a pohodlí. Vychutnajte si extra kúsok pohodlia, ktorý poskytuje dlhší zadný diel, pre dokonalé prekrytie spodnej časti chrba. BENEFIT: sieťková tkanina, odvádza pot, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, ľahké, komfortné, elastické, antibakteriálne, VYUŽITIE: univerzálne, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: zúžený strih, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: bez rukávov, MATERIÁL: HeiQ, DRYOxcell, DUROxpand, Karbónové vlákna, Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Biele tričká, patrí značke Scott vo veľkosti S, farebný variant je biela, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka Scott, veľkosť odpovedá označeniu S, vo farbe biela v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela - parametre produktu

Farbabiela
Veľkosťbiela
Určeniemale
KategóriaBiele tričká, Tričká s krátkym rukávom
ZnačkaScott
VeľkosťS
Farbabiela
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistické tričko s krátkym rukávom - CARBON - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?