SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela

SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela

SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela - popis produktu

SCOTT baví robiť z dobrých vecí ešte lepšie. Všetky skúsenosti, ktoré sme získali v priebehu vývoja našich špičkových závodných heliem, sme začlenili do tejto skvelej univerzálnej helmy na horský aj cestný bicykel. Ľahký model Arx, vytvorený pre nadšencov i jazdcov orientovaných na výkon, zapôsobí skvelým odvetraním, pohodlným nastaviteľným systémom na úpravu usadenia a odnímateľným šiltom. BENEFIT: In-Mold technológia, odnímateľný šilt, VLASTNOSTI: ľahké, ergnonomické, ZAPÍNANIE: MRAS Fit System, spojovací remienok, VYUŽITIE: MTB, cestná cyklistika, VÁHA: 230 g, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: s potlačou loga, bez šiltu, 12 vetracích otvorov, nízka hmotnosť, reflexné prvky, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: Polykarbonát, POHLAVIE: unisex

Produkt SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické prilby, patrí značke Scott, vo farbe biela, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela - parametre produktu

Farbabiela
Veľkosťbiela
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaScott
Farbabiela
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistická prilba - ARX (CE) - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?