Kärcher - SC 4 EasyFix Premium

Kärcher - SC 4 EasyFix Premium

Kärcher - SC 4 EasyFix Premium

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kärcher - SC 4 EasyFix Premium - popis produktu

Pohodlný čistič pary SC 4 EasyFix Premium s rozšírenou súpravou príslušenstva pre ešte lepšie odstránenie nečistôt zaisťuje hygienickú čistotu v domácnosti. Zariadenie čistí úplne bez chemikálií a môže byť použité prakticky kdekoľvek. Aj na kobercoch - vďaka nadstavcu pre koberce. Dôkladné čistenie odstraňuje z bežných domácich tvrdých povrchov 99,99% všetkých bežných domácich baktérií. Jeho rozsiahle príslušenstvo dôkladne čistí dlaždice, varné dosky, digestor a dokonca aj najmenšie medzery. Dokonca ani odstránenie extrémne priľnavých nečistôt nie je problém. Flexibilná podlahová hubica EasyFix s lamelovou technológiou zaručuje vynikajúcu ergonómiu a dokonalé výsledky čistenia. Komfortným systémom suchých zipsov možno utierku z mikrovlákien jednoducho a rýchlo upevniť na podlahovú hubicu a bez kontaktu s nečistotami opäť sňať. Dvojstupňová regulácia pary môže byť optimálne prispôsobenápovrchu a úrovni nečistôt. Trvalo plniteľná nádrž na vodu umožňuje neprerušené čistenie.

Parný čistič SC 4 EasyFix Premium s bohatým príslušenstvom pre ešte lepšie odstránenie nečistôt v domácnosti. Zariadenie čistí a dezinfikuje iba silou pary, môže byť použité prakticky kdekoľvek. Vďaka nadstavcu na koberce môžete oživiť zašednuté koberce, či iné textílie.

Tento produkt nájdete v skupine Parné čističe, je v ponuke značky KÄRCHER v ponuke e-shopu Kaercher.com/sk.

Produkt Kärcher - SC 4 EasyFix Premium má EAN kód 4054278313085.

Kärcher - SC 4 EasyFix Premium - parametre produktu

Kärcher - SC 4 EasyFix Premium - história ceny a dostupnosti

Kärcher - SC 4 EasyFix Premium - ďalšie zaujímavé produkty

Kärcher - SC 4 EasyFix Premium - ako nakúpiť najvýhodnejšie?