SENCOR SBM 440 detská pestúnka

SENCOR SBM 440 detská pestúnka

SENCOR SBM 440 detská pestúnka

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SENCOR SBM 440 detská pestúnka - popis produktu

Detská pestúnka SENCOR SBM 440:Zaistite si chvíľu pokoja a majte kontrolu nad svojím bábätkom pokojne z obývacej izby. Detská pestúnka Sencor zaistí prenos zvuku aj obrazu. Detská opatrovateľka s kamerou vždy perfektne vaše bábätko postráži. Garanciu jasne čistého zvuku máte vďaka tomu, že je prenášaný digitálne a pokryje vzdialenosť až 300 m. Ponúkaná detská pestúnka má hneď niekoľko kanálov a od analógových opatrovateliek sa líši fungovaním na vyšších frekvenciách, takže sa hodí skôr do miest s väčšou možnosťou rušenia signálu. A aj keď o signál predsa len prídete, zariadenie vás varuje prostredníctvom počuteľného znamenia. Hlavná jednotka je napájaná prostredníctvom batérie alebo zásuvky, detskú jednotku možno napájať zo zásuvky. Hlavné vlastnosti detskej pestúnky SENCOR SBM 440 Detská video opatrovateľka Sencor na stráženie bábätka Digitálny prenos zvuku Dosah pokrytia až 300 m Detská pestúnka Sencor umožňuje komunikovať v oboch smeroch Prístroj vás sám upozorní, že je potrebné vymeniť batériu Poteší vás funkcia nočného videnia, vďaka ktorému na dieťatko uvidíte aj pri vypnutom svetle Detská opatrovateľka Sencor vám pomôže s uspávaním dieťaťa formou projekcie či zvukov Novinkou je aj senzor teploty Napájanie rodičovskej časti opatrovateľky: sieť (230 V) a batéria Zdroj detskej časti pestúnky: sieť (230 V) Ďalšie novinky detskej pestúnky Sencor Spoločne s modernými technológiami prichádza množstvo nových funkcií. Užitočnou možnosťou je aj režim nočného videnia, vďaka ktorému je jednoduchšie sledovať dieťa v noci, keď má v izbe tmu. Vo výbave detskej pestúnky Sencor nemôže chýbať ani režim obojstranného prenosu. Keď sa dieťa v postieľke hýbe a nemôže spať, môžete ho upokojiť hlasom, kým za ním pôjdete. Praktická funkcia uspávania poteší aj tých najnáročnejších rodičov. Detská pestúnka Sencor vám pomôže bábätko nielen ustrážiť, ale navyše mu môže pred spaním prehrať aj uspávanku.

SENCOR DETSKÁ PESTÚNKA SBM 440 Obsah SENCOR DETSKÁ PESTÚNKA SBM 440: Digitálna detská videoopatrovateľka Charakteristika SENCOR DETSKÁ PESTÚNKA SBM 440: Farebný displej 4,3' (10,9 cm) Diaľkovo otáčacia a naklápacia kamera Digitálny zoom Obojsmerná komunikácia Monitorovanie teploty miestnosti Vysielacia frekvencia 2,4 GHz Nerušený prenos Záruka súkromnej komunikácie Režim Eko Dosah až 300 m v otvorenom priestore Infračervené nočné videnie Vizuálna indikácia úrovne zvuku Upozornenie na detekciu zvuku Krištáľovo čistý zvuk Hudobné uspávanky Pripomienka času kŕmenia Nastaviteľná hlasitosť Indikácia stavu mimo dosahu a vybitej batérie Vyklápací stojanček na detskej jednotky Nabíjateľná batéria rodičovskej jednotky Napájacie adaptéry súčasťou dodávky

Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 v) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 v), s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, eco režim, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) funkcie s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, eco režim, nočné videnie, uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)

Digitálna detská videopestúnka s 4,3' (10,9 cm) dfarebným displejom, digitálny zoom, obojstranná komunikácia, monitorovanie teploty v miestnosti, dosah 300 m, hudobné uspávanky, pripomienka času kŕmenia, indikácia mimo dosah a vybitej batérie.

Produkt SENCOR SBM 440 detská pestúnka patrí do skupiny produktov Detské pestúnky, patrí pod značku Sencor, vo farebnej verzii biela, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Digitálne kamery, patrí pod značku Sencor, vo farbe biela, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt SENCOR SBM 440 detská pestúnka je možné nájsť medzi produktmi v skupine Video pestúnky od značky Sencor, vo farebnej verzii biela, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt SENCOR SBM 440 detská pestúnka popisuje EAN kód 8590669296767.

SENCOR SBM 440 detská pestúnka - parametre produktu

SENCOR SBM 440 detská pestúnka - história ceny a dostupnosti

SENCOR SBM 440 detská pestúnka - ďalšie zaujímavé produkty

SENCOR SBM 440 detská pestúnka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?