Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml - popis produktu

Nosový balzam Bio Karité Saloos

Ideálny a praktický pomocník pri nádche a prechladnutí. Zabraňuje odieraniu a odlupovaniu citlivej pokožky nosa, boľavé miesta zvláčňuje a ukľudňuje. Vďaka vysokému obsahu  bambuckého masla má balzam výrazné regeneračné účinky. Urýchľuje hojenie , podporuje obnovu ochrannej bariéry kože, znižuje náchylnosť k tvorbe kožných infekcií. Balzam so sviežou vôňou mäty a eukalyptu zlepšuje prekrvenie sliznice v nose a lepšie uvoľňuje dýchacie cesty. Čistý prírodný produkt v biokvalite.

Zloženie: Butyrospermum parkii*, Sezamum indicum*, Helianthus anus*, simondsia chinesis, Cera alba, Candelilla cera, Prunus amygdalus var. Dulcis, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Ascorbic acid, Pafum (zmes eterickych olejov), Limonene**, ), Linalool**, **Súčasť éterických olejov

Unikátne vlastnosti balzamov BIO KARITÉ:

  • majú ochranné, regeneračné a hydratačné účinky na pokožky
  • zabraňujú strate vlhkosti z pokožky
  • vynikajúco zvláčňujú suchú pokožku rúk, nôh, lakťov aj celého tela
  • zlepšujú elasticitu pokožky a pôsobia proti vráskam
  • podporujú upokojene a regeneráciu podráždenej a citlivej pokožky
  • chránia prirodzeným spôsobom pre UV žiarením
  • sú vhodné pre deti
  • zlepšujú stav pokožky pri ekzéme, lupienke,rôznych kožných problémoch
  • pôsobia antisepticky a hoja drobné poranenia
  • zabraňujú vzniku striií počas tehotenstva

Certifikovaná prírodná kozmetika - BIO

 

Saloos Karité nosný balzam BIO 19 ml   Ideálny a praktický pomocník na pravidelnú starostlivosť a regeneráciu jemných nosových partií v období nachladnutia, s vysokým obsahom bambuckého masla. Sviežo vonia po mäte a eukalyptu, podporuje ľahšie dýchanie a mierni miestne prekrvenie. Uvítate výrazné regeneračné účinky na presušenú a popraskanú pokožku v okolí nosa.   Certifikáty: CPK bio   Použitie: Aplikujte na pokožku okolo nosa podľa potreby niekoľkokrát denne. Zloženie: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo) *, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamový olej) *, Bio Helianthus annuus Seed Oil (slnečnicový olej) *, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Bio jojobový olej) *, Cera Alba (Včelí vosk), Candelilla cera (Candelilla vosk), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandľový olej), Tocopherol (vitamín E), Ascorbyl palmitate (skorbylpalmitát), ascorbic Acid (Kyselina askorbová - vitamín C). Parfum ** (Prírodné vône), Limonene *** * - z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. ** - zmes esenciálnych olejov. *** - prirodzená súčasť esenciálnych olejov. Balzam regeneruje a vyživuje okolí nosa, zabraňuje olupovaniu pokožky pri nádche. Obsah mäty a eukalyptu uľahčuje dýchanie pri prechladnutí.

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml Ideální a praktický pomocník při rýmě a nachlazení. Zabraňuje odírání a olupování citlivé pokožky nosu, namáhaná a bolavá místa zvláčňuje a zklidňuje.

Saloos BioKarité, 19 ml, Pleťové krémy pre ženy, Prípravok poskytne vašej pleti tú správnu starostlivosť. Vlastnosti: intenzívne hydratuje hĺbkovo vyživuje upokojuje podráždenie a začervenanie

Bio Karité balzam - Nosná je ideálny pomocník na pravidelné ošetrovanie jemných nosových partií, hlavne pri nádche a prechladnutí. Jedná sa o čistý prírodný produkt v biokvalite.

Tento produkt nájdete v skupine Kolínske vody, patrí značke SALOOS, vo veľkosti 19 ml, nájdete ho v e-shope Grizly.sk, Notino.sk, Bioterra.sk, Vivantis.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky SALOOS, vo veľkosti 19 ml v ponuke e-shopu Grizly.sk, Notino.sk, Bioterra.sk, Vivantis.sk a je určený female, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke SALOOS, je vyrobený vo veľkosti 19 ml, nájdete ho v e-shope Grizly.sk, Notino.sk, Bioterra.sk, Vivantis.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Produkt Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml označuje EAN kód 8594031326373.

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml - parametre produktu

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml - história ceny a dostupnosti

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Saloos bioKarité nosový balzam ošetrenie sliznice nosa pri nádche a prechladnutí 19 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?