Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml

Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml

Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml - popis produktu

Detský olej SALOOS Detský uvoľňujúci olej bio 50 ml:Ak je vaše bábätko večer nepokojné a krúti sa z dôvodu boľavého bruška, vyskúšajte uvoľňujúci bio olej SALOOS. Masírujte boľavé bruško uvoľňujúcim olejom SALOOS jedenkrát denne, ideálne po kúpaní a najmenej pol hodiny od posledného jedla. Masáž olejom SALOOS dieťatko upokojí vďaka starostlivo vybranej kombinácii bylín s uvoľňujúcimi účinkami. Jemná a citlivá pokožka vášho bábätka zostane navyše krásne vláčna.Kľúčové vlastnosti detského uvoľňujúceho bio oleja SALOOSOlej SALOOS uvoľňuje napätieOlej je vhodný na masáž pri kolikáchOchrana jemnej detskej pokožky pred nepriaznivými vplyvmiČisto prírodný bioproduktTyp pokožky:Pre citlivú pokožku.Použitie:Naneste na bruško bábätka a jemne masírujte krúživými pohybmi v smere hodinových ručičiek.Zloženie:Rastlinné oleje lisované za studena: bio sezamový, bio slnečnicový, mandľový, olej z čiernej rasce, marhuľovýEsenciálne oleje: fenikel, aníz, kardamónVitamín E

Detský uvoľňujúci olej Saloos

Olej určený pre veľmi jemnú masáž bruška novorodencov a kojencov. Éterické oleje Anýz, Fenikel a Kardamon majú uvoľňujúce účinky a pôsobia priaznivo proti plynatosti. Olej zároveň jemne a šetrne ošetruje jemnú detskú  pokožku. Čistý prírodný produkt.  

Zloženie:

  • rastlinné oleje lisované za studena  bio-sézamový,
  • éterické oleje Čierny kmín, Fenykel, Aníz, Kardamon

 

 Certifikovaná prírodná bio kozmetika Saloos

Saloos Kids' Care, 50 ml, Telové oleje pre ženy, Máte pocit, že vaša pokožka potrebuje niečo viac než len starostlivosť mliekom či krémom? Telový olej Saloos Kids' Care vám skvele obohatí rutinnú starostlivosť – pokožke dodá extra dávku výživy, podporí jej regeneráciu a postará sa aj o jej vyhladenie. Vlastnosti: vyživuje a ošetruje pokožku rýchlo sa vstrebáva zanecháva pokožku zamatovo hebkú Použitie: Používajte ráno a/alebo večer po kúpeli alebo po sprche.

Saloos Bio Detský uvoľňujúci olej 50 ml Detský uvoľňujúci olej Saloos predstavuje bio tehotenskú a materskú starostlivosť o vaše dieťatko. 100 % bio olej lisovaný za studena s obsahom extraktov z anízu, feniklu a kardamómu je ideálny na jemnú masáž bruška novorodenca, vďaka ktorej sa vaše bábätko príjemne uvoľní a zároveň aj jeho pokožka bude jemne vyživená.

Bio Detský uvoľňujúci olej je vhodný na masírovanie bruška u detí s poruchami zažívania. Jedná sa o čistý prírodný produkt v biokvalite.

Produkt Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml patrí do skupiny produktov Kolínske vody, patrí značke SALOOS, vo veľkosti 50 ml, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Notino.sk, Bioterra.sk a je prispôsobený female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Telové krémy, patrí značke SALOOS, je vyrobený vo veľkosti 50 ml, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Notino.sk, Bioterra.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Produkt Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml patrí do skupiny produktov Telové oleje, vyrába ho značka SALOOS, je vyrobený vo veľkosti 50 ml, v ponuke predajcu Alza.sk, Notino.sk, Bioterra.sk a je určený female, unisex.

Produkt Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml je označený EAN kódom 8594031325741.

Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml - parametre produktu

Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml - história ceny a dostupnosti

Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Saloos Kids' Care detský uvoľňujúci olej 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?