Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml

Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml

Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,88 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml - popis produktu

Saforelle pre deti Obsah Saforelle čistiaci gél: 250ml Charakteristika Saforelle čistiaci gél: Vďaka svojmu zloženiu, ktoré neobsahuje mydlo a je obohatené o prírodný výťažok z Lopúcha veľkého (Arctium Lappa), tradične používaného vo fytoterapii pre jeho zjemňujúce a upokojujúce vlastnosti, je vhodnou starostlivosťou na dennú celotelovú hygienu, keďže je jemný k pokožke. V spojení s čistiacim základom na rastlinnej báze jeho prírodné lipidové zložky pomáhajú chrániť pokožku pred vysušovaním. Môže sa používať aj ako šampón. PRE OPTIMÁLNU ZNÁŠANLIVOSŤ: Neobsahuje mydlo, parabény, fenoxyetanol a ani farbivá. Jeho zloženie bolo navrhnuté tak, aby sa minimalizovalo riziko vzniku alergií. Bol testovaný pod pediatrickým dohľadom. Použitie  Len na vonkajšie použitie. Používať sa má raz alebo dvakrát denne ako tekuté mydlo. Jemne opláchnite a vysušte bez trenia. Neaplikujte na sliznice. Ak sa dostane do kontaktu s očami, poriadne vypláchnite čistou vodou.   Príbalový leták Saforelle pre deti

Saforelle Bébé, 250 ml, Kúpanie bábätka a starších detí pre deti, Sprchovací gél Saforelle Bébé je nevyhnutnou súčasťou každodennej hygieny. Jemne, ale šetrne čistí pokožku celého tela a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Vlastnosti: intenzívne hydratuje vyživuje a ošetruje pokožku nemastná textúra zaisťuje jemné čistenie umýva pokožku a zbavuje nečistôt zmierňuje napätie pokožky a chráni ju pred podráždením Zloženie: bez mydlových prísad prípravok je hypoalergénny bez parfumácie Použitie: Aplikujte pri sprchovaní či kúpeli. Naneste na pokožku celého tela a potom opláchnite teplou vodou. Vhodné na každodenné použitie.

Jemný čistiaci gél špeciálne vyvinutý pre očistenie a upokojenie jemnej pokožky dojčiat a detí (napr. Začervenanie, podráždenie). Čistiaci gél neobsahuje mydlový základ a je obohatený o prírodný extrakt z Arctium Lappa. Pre svoje upokojujúce a zvláčňujúce vlastnosti a svoju šetrnosť k pokožke je ideálny pre každodennú intímnu hygienu, umývanie pokožky tela aj hlavy. Kombinácia šetrné umývacie báza rastlinného extraktu a prirodzeného tukového základu pomáha chrániť pokožku cez vysušením. Možno použiť aj ako šampón na vlasy. Neobsahuje mydlo a farbivá. Určené pre dojčatá a deti. Testované pod dohľadom pediatrov.

Jemný čistiaci gél obohatený o prírodný výťažok z lopúcha veľkého (Arctium Lappa).

  • Špeciálne vyvinutý na použitie u detí od narodenia.
  • Je ideálny na každodennú hygienu dieťaťa.
  • Má hypoalergénne zloženie, aby sa minimalizovalo riziko vzniku alegií.
  • Zloženie bez obsahu mydla upokojuje podráždenie a zjemňuje pokožku dieťaťa.
  • Testované pod pediatrickým dohľadom.

Čistiaci gél obsahujúci výťažok z lopúcha. Pomáha čistiť, ukľudňovať a zvláčňovať detskú pokožku. Chráni pred vysušovaním. Vhodný aj ako šampón.

Saforelle Bebe jemný čistiaci gél 250 ml Saforelle® bébé jemný čistiaci gél jemne čistí a upokojuje jemnú pokožku novorodencov a detí.

Produkt Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml patrí do skupiny produktov Sprchové gely, patrí značke Groupe Iprad, Saforelle, vo veľkosti 250 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke Groupe Iprad, Saforelle, vo veľkosti 250 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml patrí do skupiny produktov Čistenie pleti od značky Groupe Iprad, Saforelle, vo veľkosti 250 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu a je vhodný unisex.

Produkt Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml má EAN kód 3401376167385.

Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml - parametre produktu

Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml - história ceny a dostupnosti

Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Saforelle Bébé jemný čistiaci gél na detskú pokožku 250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?