Bino Hra s kladivkom, 243 ks

Bino Hra s kladivkom, 243 ks

Bino Hra s kladivkom, 243 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,57 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bino Hra s kladivkom, 243 ks - popis produktu

Bino Hra s kladivkom

Korková podložka s farebnými dielikmi je pripravená pre dievčatá aj chlapcov, ktorí radi tvoria. Malí kutilovia môžu pomocou kladivka a malých klinčekov zaťukávat dieliky do podložky a vytvárať tak originálne obrázky.

Firma Bino rozšírila predaj kvalitných drevených hračiek a tým aj známosť českých postavičiek do viac ako 40 krajín sveta. Pôvodne nemecká firma sídliaca už dlhé roky v Českej republike, obhajuje u svojich výrobkov zdravotnú nezávadnosť a všetky požadované normy Európskej únie.

Prednosti:

  • rozvíja zručnosť a fantáziu
  • vylepšuje koordináciu očí a rúk
  • vedie k zvládnutiu práce s nástrojmi

Rozvíjajte u svojich detí zručnosť!

Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: drevo, kov, korok

Bino hra s kladivkom z kategórie Darčeky a hračky | Detský nábytok a vybavenie | Motorické, didaktické hry kúpite na Kokiskashop.sk za 13.09 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Sada dřevěná - podložka korková s kladívkem 243ks v krabici 26x18,5x3cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Obľúbená hra s kladivkom podporuje tvorivosť a predstavivosť detí. Z rozličných rôznofarebných dielikov je možné vytvoriť mnoho motívov a pomocou klinčekov a kladivka ich pripevniť do korkovej podložky. Rozvíja zručnosť a fantáziu. Obsahuje 243 dielov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky Bino, Teddies v ponuke e-shopu 4kids.sk, 4home.sk, Kokiskashop.sk a je prispôsobený male.

Produkt Bino Hra s kladivkom, 243 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Bino, Teddies v ponuke e-shopu 4kids.sk, 4home.sk, Kokiskashop.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Didaktické hračky, patrí značke Bino, Teddies, nájdete ho u predajcu 4kids.sk, 4home.sk, Kokiskashop.sk a je určený male.

Produkt Bino Hra s kladivkom, 243 ks má EAN kód 4019359821880.

Bino Hra s kladivkom, 243 ks - parametre produktu

Bino Hra s kladivkom, 243 ks - história ceny a dostupnosti

Bino Hra s kladivkom, 243 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Bino Hra s kladivkom, 243 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?