Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks #891407

Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks - popis produktu

Náhradné hlavice SCHOLL Velvet Smooth Rotačná hlavica Ultra drsná s diamantovými kryštálikmi 2 ks:Dve náhradné ultra drsné hlavice s diamantovými kryštálikmi pre elektrický rotačný pilník na chodidlá Scholl Velvet Smooth Wet & Dry sú ideálne pre účinné odstránenie veľmi silnej a pretrvávajúcej tvrdej kože. Vďaka špeciálnemu povrchu nadstavca ľahko dosiahnete zamatovo hebkých chodidiel bez stvrdnutej kože, mozoľov či otlačenín. Náhradné valce sú pokryté jemne brúsenými diamantovými časticami a boli špeciálne vyvinuté pre aplikáciu na mokrú, namočenú a suchú kožu. S pedikúrou značky Scholl budú Vaše chodidlá vyzerať opäť výborne!Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice Scholl – ultra drsná2 ks náhradných hlavíc s diamantovými kryštálikmiŠpeciálny ultra drsný povrch hlavicePôsobí aj na veľmi tvrdú, ťažko odstrániteľnú kožuEfektívne a napriek tomu jemné použitiaIntenzívne výsledky vďaka možnosti kombinovať suchú aj mokrú pedikúruZamatovo hladké chodidlá bez stvrdnutej kože, mozoľov či otlačenínMožnosť použitia aj pod tečúcou vodou 

Úžasne hladké chodidlá Túžite po hebkých a jemných chodidlách? S použitím produktu SCHOLL VS Rotačná hlavica Ultra drsná 2ks to bude hračka. Táto ultra drsná rotačná hlavica s diamantovými kryštálikmi efektívne odstráni aj tú najtvrdšiu kožu. Vaše chodidlá tak budú vyzerať dokonale a to bez námahy! Stačí jemnými krúživými pohybmi prechádzať elektrickým pilníkom na nohy po stvrdnutej koži a uvidíte, ako stará kože mizne.

Scholl Velvet Smooth, 2 ks, Pedikúra pre mužov, Starostlivosť o pokožku, to nie sú len telové mlieka, krémy, sprchové gély, oleje či trebárs peelingy. Vašu bežnú rutinu môžu ešte vylepšiť rôzne typy špeciálnych kozmetických doplnkov. Produkt Scholl Velvet Smooth skvele doplní kozmetiku, ktorú už rutinne používate, a postará sa o to, aby ste mali pokožku tela ešte krajšiu.

Dve náhradné jemne drsné hlavice s morskými minerálmi pre elektrický pilník na chodidlá Scholl Velvet Smooth .

Produkt Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks #891407 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieka, patrí značke SCHOLL, je vyrobený vo veľkosti 2 ks, nájdete ho v e-shope Astoreo.sk, Vivantis.sk, MojaLekáreň.sk, Notino.sk, Alza.sk a je dizajnovaný female, male, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Telové mlieko, patrí značke SCHOLL, je vyrobený vo veľkosti 2 ks, nájdete ho v e-shope Astoreo.sk, Vivantis.sk, MojaLekáreň.sk, Notino.sk, Alza.sk a je dizajnovaný female, male, unisex.

Produkt Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks #891407 má priradený EAN kód 4002448110774.

Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks - parametre produktu

Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks - história ceny a dostupnosti

Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Scholl Velvet Smooth náhradná hlavica do elektrického pilníka na chodidlá ultra drsná 2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?