Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Porcelánový trojposchodový etažér z kolekcie Loft, vhodný na vystavenie cukroviniek a drobných zákuskov. Priemery jednotlivých poschodí 12-19-27 cm.
Produkt Rosenthal Thomas Loft Etažér na cukrovinky, 3 poschodia 11900-800001-25313 má EAN kód 4012436483315.
Materiál | porcelán |
Kategória | Cukrovinky |
EAN | 4012436483315 |
Etažér BANQUET Stojan na cukrovinky LAVENDER A11811, 3.poschodový: Určite to poznáte. Toľko výborných dobrôt uskladnených v toľkých škatuliach. Podľa čoho si vybrať, ktoré vystavíme? Ktoré ponecháme napospas mlsným jazýčkom a chtivým prstom rodinných príslušníkov,
Etažér BANQUET Stojan na cukrovinky SOFIA A11813, 3-poschodový: Určite to poznáte. Množstvo výborných dobrôt uskladnených v toľkých škatuliach. Podľa čoho si vybrať, ktoré necháte napospas mlsným jazýčkom a chtivým prstom rodinných príslušníkov, známych a návštev? Keď
Etažér Tescoma Etažér GUSTITO 386140.00:Vami pripravené dobrôtky budú vyzerať ešte lepšie s Etažérkou Tescoma GUSTITO. Naaranžujte si cukrovinky, chuťovky, ovocie či ďalšie maškrty pre návštevy štýlovo a originálne! Ponúknite hosťom občerstvenie hneď v troch vrstvách
Porcelánový podnos / etažér na koláče, vďaka ktorému esteticky naservírujete pripravené pochúťky pre hostí a ušetríte miesto na stole. Vyrobené z porcelánu a nehrdzavejúcej ocele Dve poschodia umožňujú bohaté pohostenie a zároveň dostatočné ušetrenie miesta na stole
Bambusový podnos, stojan na koláče s kovovým čiernym stojanom, vďaka ktorému esteticky naservírujete pripravené pochúťky pre hostí a ušetríte miesto na stole. Vyrobené z bambusového dreva Tri poschodia umožňujú bohaté pohostenie a zároveň maximálne ušetrenie miesta na
Bambusový podnos, stojan na koláče s kovovým čiernym stojanom, vďaka ktorému esteticky naservírujete pripravené pochúťky pre hostí a ušetríte miesto na stole. Vyrobené z bambusového dreva Dve poschodia umožňujú dostatočné pohostenie a zároveň maximálne ušetrenie miesta