Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť #427475

Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť #427475

Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť #427475

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 119,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť - popis produktu

Pánske kolieskové korčule Rollerblade Sirio 84 M sú ideálne pre začínajúcich alebo príležitostných korčuliarov, ktorí hľadajú vylepšenú základnú korčuľu vyššej kvality. Bezpečná konštrukcia, polstrovaná výstelka a vylepšená sieťovina poskytujú pohodlie a bočnú oporu. Hliníkový rám zvyšuje výkon tým, že zvyšuje prenos sily a odolnosť. Systém zapínania na pracku, remienok a šnúrky zaisťuje dokonalé uchytenie. 84 mm výkonné kolieska s ložiskami SG5 profitujú z rýchlosti pri zdokonaľovaní schopností. Sirio 84 sú pre začínajúceho korčuliara výnimočnou hodnotou. Fitness level: navrhnuté pre príležitostné inline korčuľovanie a vstupný tréning so zabezpečenou podporou Flexibilná a bočná podpora: vyššia manžeta poskytuje väčšie zabezpečenie rovnováhy a bezpečné držanie nohy Podšívka Form Fit Performance s navrhnutou sieťovinou: pohodlné polstrovanie a priedušnosť v oblasti jazyka / členka pomocou spony, zapínacieho remienka a systému zapínania na šnúrky Hliníkový rám TwinBlade: odolný 264mm/10,4” - 279,4mm/11” nízkoprofilový dizajn pre vylepšenú rovnováhu a stabilitu Kolieska Rollerblade Performance: kolieska 84 mm / 82A a ložiská SG5 pre lepšiu životnosť a miernu rýchlosť Ložiská: SG5 Skelet: Spark, inžinierska sieťovina Zapínanie: manžetová pracka, 45 ° remienok, šnúrky Brzda: štandardná na korčuli 

Vysoko kvalitné fitness korčule Rollerblade SIRIO 84 sú určené pe všetky skupiny korčuliarov od začiatočníkov až po pokročilých. Svoje využitie nájdu u začiatočníkov, ale aj stredne pokročilých. Kvalitne spracované obuvi s výborným upínaním perfektne zafixujú nohu a udržia ju vo veľmi stabilnej polohe. Menšie kolieska a konštrukcia rámu zaručujú nižšie ťažisko a tým zlepšenie stability, ktorú ocenia predovšetkým začiatočníci. Materiál obuvi je výborne priedušný a zabraňuje tak poteniu. Stabilná topánka v kombinácii s technickou ponožkou obmedzuje pohyb nohy v obuvi a bráni odieraniu.

Produkt Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť #427475 patrí do skupiny produktov Kolieskové korčule od značky Rollerblade, veľkosť je 27, 42 EUR, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Inline korčule od značky Rollerblade, veľkosť je 27, 42 EUR, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Sportisimo.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť #427475 označuje EAN kód 8050459836738.

Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaFitness, Korčule, Kolieskové korčule, Inline korčule
ZnačkaRollerblade
Veľkosť27, 42 EUR
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopSportisimo.sk
EAN8050459836738

Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť - história ceny a dostupnosti

Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

Rollerblade SIRIO 84 Pánske inline korčule, čierna, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?