Roland SC-G61W3

Roland SC-G61W3

Roland SC-G61W3

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 282 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Roland SC-G61W3 - popis produktu

Obaly na klávesy série Roland’s Gold sú vyrobené s ohľadom na potreby serióznych hudobníkov. Model SC-G61W3, ktorý je navrhnutý pre 61-klávesové nástroje, má odolné vonkajšie materiály, bočné nárazové steny, hrubú vnútornú penovú výplň a nastaviteľné remene, ktoré zaisťujú a chránia váš nástroj počas prepravy. Tri vstavané kolesá, klzné lišty a vystužené rukoväte uľahčujú cestovanie kamkoľvek potrebujete, zatiaľ čo extra veľké predné vrecko je ideálne na prenášanie pedálov, mikrofónov a ďalších vecí na koncert. Zips: Áno Rukoväť: Áno Polstrovanie: Áno Typ: Spevnené puzdro Materiál: Polyester Vhodný pre značku: Roland Vnútorná hĺbka (mm): 180.0 Počet kolies: 2 Krajina pôvodu: Malajzia Popruh: Popruhy na chrbát Dĺžka interiéru (mm): 1180.0 Šírka interiéru (mm): 480.0 Farba: Čierna Počet klávesov: 61

Produkt Roland SC-G61W3 patrí do skupiny produktov Obaly na kufre, patrí značke Roland, farebné prevedenie je Black, materiálové prevedenie je Polyester, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Roland SC-G61W3 - parametre produktu

FarbaBlack
MateriálPolyester
KategóriaObaly, Kufre, Klávesy, Klávesnice, Obaly na kufre
ZnačkaRoland
FarbaBlack
MateriálPolyester
E-shopMuziker.sk

Roland SC-G61W3 - história ceny a dostupnosti

Roland SC-G61W3 - ďalšie zaujímavé produkty

Roland SC-G61W3 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?