Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie

Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie

Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,16 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie - popis produktu

MADE - Robot Viktor 27cm, 21 funkcií (modrý) Ak ti to nič nehovorí, mrkni na YouTube. Tieto príbehy boli sfilmované a nájdeš ich tam pod názvom Operácia Smog, ako niekoľkodielny seriál. Robot Viktor je jednou z hviezd tohto seriálu. Zaži spoločne so Viktorom dobrodružstvo pri plnení tajnej misie a ochrane Zeme pred lordom Smogom. Robot Viktor dokáže 21 rôznych funkcií. Robota môžeš ovládať IR diaľkovým ovládačom (súčasť balenia) alebo sériou 'sofistikovaných' pohybov svojej vlastnej ruky. Kľúčové schopnosti a funkcie Viktora: - Pohyb do všetkých smerov, tanec, robotická reč a hudba, USB nabíjanie, - ovládanie pohybom ruky, ovládač pracujúci s infračerveným svetlom, simulácia reči, - zvukové efekty, programovanie pohybov, svietiace pohyblivé oči, svetelné efekty, ovládanie hlasitosti, - tanečné sekvencie, demo sekvencie. Hračka je vhodná pre dievčatá aj chlapcov. Balenie obsahuje: robota, ovládač, manuál, USB nabíjanie. Napájanie: Batéria: Robot - vstavaná, nabíjaná cez USB (batéria je súčasťou robota. Ovládač: 2 x 1,5V ''AAA'' (batérie nie sú súčasťou Výška robota 27 cm. Rozmer boxu: 26 x 32 x 13 cm Vhodné pre deti od 5 rokov.

Produkt Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky Made, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je vhodný male.

Produkt Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie je označený EAN kódom 8590756018906.

Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie - parametre produktu

Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie - história ceny a dostupnosti

Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie - ďalšie zaujímavé produkty

Modrý Robot Viktor na IR diaľkové ovládanie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?