Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI

Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI

Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI - popis produktu

Cylindrická vložka Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI:Bezpečná cylindrická vložka Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI je vhodná na zabezpečenie vchodových dverí bytov i domov. Vložka spĺňa bezpečnostnú triedu 3, čo znamená, že odolá pokusom o odvŕtanie a nedeštruktívnej forme bumping. Vložka Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI vrátane kľúčov je vyrobená z mosadze s povrchovou úpravou matný nikel. K vložke dostanete 2 montážne skrutky a 6 ks predĺžených kľúčov, ktoré je možné voľne kopírovať (bez identifikačnej karty). Identifikačná karta slúži ako podklad na rez nového kľúča.Hlavné prednosti – Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NIVysoké zabezpečenie – bezpečnostná trieda 3Vhodná do vchodových dverí bytov a domov6 predĺžených kľúčovMontáž cylindrickej vložky dvoma skrutkamiČo spĺňajú cylindrické vložky 3 triedy?Bezpečnostná trieda 3 znamená, že vložka do zámku odolá zlodejovi, ktorý používa páčidlo, skrutkovač, ručné náradie a mechanickú ručnú vŕtačku. V tomto prípade má už zlodej určitú predstavu o konštrukcii bezpečnostnej vložky a snaží sa tiet znalosti využiť. Pri použití páčidlá s dĺžkou 710 mm už môže na vložku použiť zvýšenú fyzickú silu.

Produkt Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cylindrické vložky od značky Richter Czech.

Produkt Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI je označený EAN kódom 8592218020656.

Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI - parametre produktu

Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI - história ceny a dostupnosti

Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI - ďalšie zaujímavé produkty

Richter Czech Euro Secure ES.30 / 50.NI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?