PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml

PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml - popis produktu

Vysoko účinný biocídny repelentný prípravok vo forme spreju proti komárom, ovadom a ostatnému bodavému hmyzu. Je účinný po dobu 4 hodín od aplikácie proti komárom a proti kliešťom po dobu 2 hodín. Je určený k aplikácii na odev i kožu.

Spôsob použitia:

Pred použitím dôkladne pretrepať. Aplikuje sa vo vzdialenosti 20-30 cm na pokožku, či odev. Pri použití na tvár a krk sa prípravok nastrieka do dlaní a rozotrie sa. Pri aplikácii priamo na pokožku u detí od 2 do 12 rokov, je sprej možné aplikovať len 1x. Neaplikujte na nadmerne opálenú alebo porušenú pokožku. Pri podráždení kože prerušiť používanie.Po skončení expozície ošetrované miesto dôkladne umyte mydlom a vodou.

Upozornenie:

V prípade kontaktu s očami je potrebné ihneď ich umyť s veľkým množstvom vody. Nepoužívajte po dátume exspirácie, môže vyvolať kožnú reakciu. Uschovávajte mimo dosahu detí, chráňte obal pred priamym slnečným žiarením. Obale neprepichujte ani nestláčajte, nádoba je pod tlakom.

Popis: Univerzálny repelent pre použitie v stredoeurópskej klíme, ktorý je vhodný pri širokom spektre bežných aktivít. Vhodný pre deti od 2 rokov. Obsah účinnej látky: DEET 249 g/kg (24,9%) Použitie: Aplikujte na pokožku i odev. 100% dávkovanie vo zvislej aj vodorovnej polohe. Repelent obsahuje bezpečnostnú poistku proti náhodnej manipulácii. Výhoda u aerosólovéj aplikácie spočíva v dokonalejšom rozptýlení na všetky body tela. Tohto efektu nedocielite u mechanických rozprašovačov, kde pri rozprachu ošetríte len ohraničené kruhy, medzi ktorými sa hmyz dostane na neošetrené miesto a bodne. Doba účinnosti: 2-4 hodiny Účinnosť testovaná laboratórne aj terénne v záplavových oblastiach lužných lesov SZÚ Praha. Dermatologicky testované SZÚ Praha. Obsah: 150 ml

   

Charakteristika: PREDATOR repelent spray 16 % je jemne parfumovaný suchý repelent,pre deti od 2 rokov.PREDATOR repelent spray 16 % má dobu účinnosti minimálne 5 hodín.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Používajte biocídy bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie na výrobku.

Zloženie: Účinná látka: DEET 16 %.

Repelent predator proti hmyzu Obsah Repelent Predator: 150ml Charakteristika Repelent Predator:  Repelent proti komárom ,kliešťom, ovadom. Je určený k aplikácii na odev a kožu. Doba účinnosti cca 5 hodín. Spôsob použitia Repelent Predator: Pred použitím dôkladne potraste. Pri aplikácii udržujte nádobu vo zvislej polohe asi 15-20cm od kože či odevu. Upozornenie Repelent Predator: Nádoba je pod tlakom. Chrániť pred vysokými teplotami, neprepichovať.

Vysoko účinný jemne parfumovaný suchý repelent. Účinná látka: DEET 16 % vysoko účinný v stredoeurópskom podnebí. Jemne parfumovaný suchý repelent pre deti od 2 rokov. Doba účinnosti najmenej 5 hodín.

Nenechajte sa obťažovať nepríjemným hmyzom - Predator chráni pred komármi, kliešťami a je vhodný pre deti už od 2 rokov.

Biocídny prípravok - vysoko účinný sprej na kožu a odev. Odpudzuje komáre a kliešte. Jemne parfumovaný.

Vysoko efektívny, jemne parfumovaný, suchý repelent.

Produkt PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml patrí do skupiny produktov Spreje proti hmyzu, vyrába ho značka LEROY CZECH, s.r.o., Predator, Vitar, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Drogeriashop.eu, Eurodrogeria.sk, Iliek.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Pilulka.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml označuje EAN kód 8595117100733.

PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml - parametre produktu

PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml - história ceny a dostupnosti

PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml - ďalšie zaujímavé produkty

PREDATOR REPELENT DEET 16% sprej na kožu a odev 1x150 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?