ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml

ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml

ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,29 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml - popis produktu

Charakteristika: Viacúčelový roztok ReNu je šetrný roztok. Jemne čistí, oplachuje, dezinfikuje a uchováva vaše mäkké kontaktné šošovky. ReNu MultiPlus poskytuje komfort vašim kontaktným šošovkám. Používa sa na čistenie, oplachovanie, dezinfekciu a uchovávanie mäkkých kontaktných šošoviek. ReNu MultiPlus je jediný viacúčelový roztok, ktorý obsahuje HYDRANATE, ingredienciu, ktorá odstraňuje nahromadený proteín počas čistenia kontaktných šošoviek.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pre dezinfekciu šošovky stačí kvapnúťt 3 kvapky vody na každú stranu a potierať ich po dobu cca 20 sekúnd. Potom poriadne opláchnite povrch šošovky. Pre úplnú dezinfekciu musia byť šošovky ponechané v roztoku aspoň 20 sekúnd. Roztok Renu Multiplus je doporučovaný obzvlášť pre šošovky na častú výmenu.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

ReNu MultiPlus - roztok na kontaktné šošovky určený na oplachovanie, dezinfekciu, uchovávanie, odstraňovanie bielkovinových usadenín, navlhčovanie a čistenie. ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting Drops - kvapky pre zvlhčenie kontaktných šošoviek: hydratujú mäkké kontaktné šošovky pri nosení Viac na adcc.sk

ReNu MultiPlus je univerzálny roztok vhodný pre všetky mäkké kontaktné šošovky, ktorým poskytuje komplexnú starostlivosť.

Viacúčelový roztok s Hydranátom, určený na kompletnú starostlivosť o všetky druhy mäkkých kontaktných šošoviek.

Roztok na ošetrenie, čistenie, oplachovanie, lubrikáciu a uskladnenie kontaktných šošoviek.

Produkt ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml patrí do skupiny produktov Kontaktné šošovky od značky Bausch & Lomb, Bausch & Lomb Incorporated, Bausch & Lomb, ReNu, ReNu MultiPlus v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Alensa.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dezinfekcia vody, je v ponuke značky Bausch & Lomb, Bausch & Lomb Incorporated, Bausch & Lomb, ReNu, ReNu MultiPlus v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Alensa.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Roztoky na kontaktné šošovky, je v ponuke značky Bausch & Lomb, Bausch & Lomb Incorporated, Bausch & Lomb, ReNu, ReNu MultiPlus, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Alensa.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml je označený EAN kódom 7391899847221.

ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml - parametre produktu

ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml - história ceny a dostupnosti

ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml - ďalšie zaujímavé produkty

ReNu MultiPlus roztok na kontaktné šošovky 360 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?