Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks

Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks - popis produktu

Žehlička na vlasy Remington S8500 Shine Therapy:Shine Therapy sa špecializuje nielen na styling, ale aj na výživu a ochranu vlasov. Žehlička má keramické plochy novej generácie napustené vitamínovým kondicionérom s obsahom marockého arganového oleja bohatého na vitamín E. Po zahriatí žehliacej plochy rovnomerne uvoľňujú do vlasov mikročiastočky a zanechávajú vlasy ultrahladké, zrkadlovo lesklé a chránia ich pred poškodením. Výživa má trvanlivosť počas celej životnosti spotrebiča.Vlastnosti:Až o 86 % viac leskuŽehliace plochy zo zdokonalenej keramiky napustené marockým arganovýmolejomDigitálny displej, 9 teplotných nastavení 150-230 °CRýchle zahriatie za 15 sekúndPlávajúce plochy na dokonalý tlak na vlasyFunkcia Turbo Boost na rýchle zahriatie na najvyššiu teplotuZámok teplotného nastaveniaAutomatické vypínanie po 60 minútachUzamykateľné žehliace plochyŽiaruvzdorné puzdroUniverzálne napätieOtočný kábel

Remington Shine Therapy S8500, 1 ks, Elektronika pre ženy, Žehlička na vlasy Remington Shine Therapy S8500 vám hravo zaistí dokonalý účes. Vaše vlasy budú vždy krásne upravené, pružné a nádherne lesklé. Vlastnosti: dôkladne vyhladzuje vlasy LED displej možnosť regulovania teploty funkcia automatického vypnutia po dlhšej nečinnosti kábel s otočnou koncovkou Použitie: Prameň vlasov vložte medzi doštičky a jemne stlačte rukoväti žehličky. Kĺzavým pohybom potom pretiahnite žehličku až ku končekom vlasov. Postup opakujte, kým nedocielite požadovaný účes. Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Viac lesku menej poškodenia Pre viac ako 86% lesku zvoľte Shine Therapy žehličku. Žehliace plochy zo zdokonalenej keramiky napustené vitamínovým kondicionérom, ktorý po zahriatí rovnomerne uvoľňuje do Vašich vlasov mikročiastočky a zanecháva Vaše vlasy„ultrahladké“, lesklé ako zrkadlo a chráni je pred poškodením. O produkte ... .

REMINGTON žehlička na vlasy S8500 Obsah REMINGTON žehlička na vlasy S8500: Žehlička na vlasy Shine Therapy Charakteristika REMINGTON žehlička na vlasy S8500: digitálna, teplota 230°C, displej žehliace plochy napustené marockým argánovým olejom zabezpečí o 86% viac lesku plávajúce žehliace plochy rýchle nahriatie za 15 sekúnd

Žehlička na vlasy Remington Shine Therapy vám vďaka zdokonalenej technológii ponúka až o 86% viac lesku! Teraz navyše dostanete darček ZADARMO - slušivú ozdobu do vlasov!

Vyberte si kvalitnú, šetrnú žehličku na vlasy podľa vašich vlasov a zvykov.

Produkt Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Žehličky na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu Tonerpartner.sk, AndreaShop.sk, Planeo.sk, PGS.sk, MP3.sk, Notino.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks označuje EAN kód 4008496759323.

Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks - parametre produktu

Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks - história ceny a dostupnosti

Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Remington Shine Therapy S8500 žehlička na vlasy 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?