Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks

Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks

Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks - popis produktu

Žehlička na vlasy Remington S6505 Pre Sleek and Curl:Pre zdravé vlasyTáto žehlička na vlasy vám prináša slobodu pri tvorení rovných a hladkých štýlov a zároveň pri vytváraní prekrásnych nadýchaných vĺn len pomocou jediného prístroja. Tento prístroj je všetko, čo potrebujete pre vytvorenie skvelého radu stylingov. Je z radu novej generácie Pro od značky Remington, revolučného sortimentu, ktorý vám zaistí hebké vlasy prekypujúce leskom a vitalitou po každom použití.Pre hladké či vlnité vlasyAk chcete mať jeden deň rovné vlasy a na ďalší deň pružné vlny, je PRO-Sleek & Curl jediným pomocníkom, ktorého potrebujete na dosiahnutie perfektných výsledkov ako zo salónu.Vďaka dlhým a úzkym doštičkám žehlička dokonale hladko kĺže po celej dĺžke vlasov, zatiaľ čo zakrivené hrany pomôžu docieliť prirodzene natočené vlny. Navyše je žehlička vybavená praktickými drážkami, vďaka ktorým vlasy zostávajú medzi pracovnými plochami a vám poskytujú maximálnu kontrolu nad stylingom.Zdokonalený ultra keramický povrchTáto multi-účelová žehlička je vybavená ultra zdokonaleným keramickým povrchom, ktorý je teraz o 75% hladší pre ešte lepšie výsledky žehlenia. Hladšie doštičky počas úpravy jednoducho kĺžu a zaisťujú rovnomerné rozloženie tepla, aby tak nedošlo k poškodeniu a lámaniu vlasov. Pre akýkoľvek štýl sa už rozhodnete, výsledok bude vždy pozostávať z krásnych, vyživených a zdravo vyzerajúcich vlasov.Kompletná kontrolaŽehlička vám pomáha udržať pod kontrolou nastavenie teploty s rozsahom od 150 °C až k neuveriteľným 230 °C. Vďaka rýchlemu zahriatiu bude pripravená na použitie za 15 sekúnd. Digitálna kontrola teploty na displeji vám pomôže nájsť perfektné nastavenie teploty podľa typu vašich vlasov. Chcete udržať žehličku vlažnú? Opakovane stlačte tlačidlo mínus pre zníženie teploty. Zamknite vybranú teplotu vďaka funkcii zámku, ktorá zabraňuje náhodnej zmene teploty počas stylingu.Pre návod ako vytvoriť dokonalý účes navštívte www.remington-europe.com a dozviete sa viac.Vlastnosti produktu:Zaoblený a úzky dizajn žehliacich plôch pre žehlenie i natáčanieNastavenie teploty v rozmedzí 150 - 230 °CPripravená na použitie už za 15 sekúndInformačný digitálny displejVysoko zdokonalená keramika - až o 75% hladšie vyžehlenieUzamykateľný kĺb žehliacich klieštíZámok teploty k ochrane pred nechcenou zmenouAutomatické vypnutie po 60 minútachFunkcia ,,Boost pre rýchle dosiahnutie najvyššej teplotyCelosvetové napätieLuxusný dizajn v prepychovom červenom prevedeníObsah balenia:1 x Žehlička na vlasy PRO-Sleek & Curl1 x Žiaruvzdorné puzdro

Remington PRO - Sleek and Curl S6505, 1 ks, Elektronika pre ženy, Žehlička na vlasy Remington PRO - Sleek and Curl S6505 vám hravo zaistí dokonalý účes. Vaše vlasy budú vždy krásne upravené, pružné a nádherne lesklé. Vlastnosti: dôkladne vyhladzuje vlasy možno využiť aj na vytváranie vĺn možnosť regulovania teploty keramické doštičky funkcia automatického vypnutia po dlhšej nečinnosti kábel s otočnou koncovkou Použitie: Prameň vlasov vložte medzi doštičky a jemne stlačte rukoväti žehličky. Kĺzavým pohybom potom pretiahnite žehličku až ku končekom vlasov. Postup opakujte, kým nedocielite požadovaný účes. Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

REMINGTON žehlička na vlasy S6505 Obsah REMINGTON žehlička na vlasy S6505: Žehlička na vlasy Charakteristika REMINGTON žehlička na vlasy S6505: Príkon 57 W Zaoblený a úzky dizajn žehliacich plôch pre žehlenie i natáčanie Keramický Ultra povlak Nastavenie teploty v rozmedzí 150 - 230 °C Zámok teploty k ochrane pred nechcenou zmenou Pripravená na použitie už za 15 sekúnd Dosky 110 mm World napätie Automatické vypnutie po 60 min. Otočný kábel Uzamykateľný kĺb žehliacich klieští Žiaruvzdorné puzdro Rozmery (v š h) 3,7x27,2x3 cm

Žehlička na vlasy vám dá slobodu vytvoriť úžasne rovný a hebký štýl alebo prekrásne našuchorené kučery pomocou jedného prístroja. Vďaka dlhým a úzkym doštičkám vznikajú krásne, hodvábne ťahy po celej dĺžke vlasov, zatiaľ čo zakrivené hrany vytvárajú úžasné vlny, ktoré vyzerajú prirodzene.

Vyberte si kvalitnú, šetrnú žehličku na vlasy podľa vašich vlasov a zvykov.

Tento produkt nájdete v skupine Žehličky na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je fialová, nájdete ho u predajcu Planeo.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks má priradený EAN kód 4008496818259.

Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaŽehličky, Žehličky na vlasy
ZnačkaRemington
Veľkosť1 ks
Farbafialová
Určeniefemale, unisex
E-shopPlaneo.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk
EAN4008496818259

Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks - história ceny a dostupnosti

Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Remington PRO - Sleek and Curl S6505 žehlička na vlasy 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?