REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo

REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo

REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo - popis produktu

Žehlička na vlasy Remington S9600 Silk Straightener:Úzka žehlička na vlasyPokiaľ chcete rýchlo dosiahnuť žiarivých výsledkov, bude žehlička Silk od Remington vašou najlepšou kamarátkou. Remington pri výrobe tejto žehličky chytro skombinoval pokrokový keramický povrch spoločne s luxusným hodvábom pre dvakrát hladší sklz. Doštičky žehličky sú napustené hodvábnymi proteíny, ktoré zabezpečia, že vaše vlasy budú upravované štandardom hodným profesionálov a budú po použití dokonale hladké a hodvábne lesklé.Maximálny výkon, minimálna námahaVďaka profesionálnym doštičkám žehličky môžete dosiahnuť výsledky ako zo salónu počas minima času. Sme si istí, že dokonca aj tie najhoršie poddajné kurdliny a najhustejšia hrivy budú premenené na uhladené, hladké a lesklé vlasy pomocou jednej z našich perfektných žehličiek.absolútna kontrolaHodvábom napustené keramické plochy sa zahrejú na impozantných 235 ° C, s turbo zosilňovačom dokonca až na 240 ° C za 30 sekúnd pre rýchle prežehlení alebo tvrdohlavé pramene.Variabilné kontrola nastavenia teploty znamená, že je žehlička vhodná pre všetky typy vlasov a je ešte jednoduchšie dosiahnuť profesionálne výsledky. Ukazuje najvhodnejšiu teplotu určenú vašim vlasom a vy môžete zostať v pokoji s vedomím, že o vaše vlasy je dobre postarané. Naviac digitálny displej vám zobrazuje presné nastavenie teploty, takže budete mať vždy všetko pod kontrolou.skvelý vzhľadNaviac digitálny displej vám zobrazuje presné nastavenie teploty, takže budete mať vždy všetko pod kontrolou. Navyše, zdokonalené keramické infračervené ohrievače poskytujú rovnomernú teplotu, ultrarýchlu obnovu nastavení počas stylingu a zaručujú, že vami zvolené teplotné nastavenia zostane zachované.Pre návod ako vytvoriť dokonalý účes navštívte www.remington-europe.com a dozviete sa viac.Vlastnosti produktu:Zdokonalený hodvábne-keramický povrchNastaviteľná teplota 150-235 ° C, plus turbo zosilňovač (až 240 ° C, 30 sekúnd)Pripravená na použitie už za 10 sekúndInformatívne digitálny displejPamäťová funkciaVysoko pokročilé infračervené keramické ohrievačaUzamykateľný kĺb žehliacich klieštíZámok teploty k ochrane pred nechcenou zmenouAutomatické vypnutie po 60 minútachLuxusný dizajn v luxusnom červenom prevedeníObsah balenia:Široká žehlička na vlasy Silk od Remington

Účes stále vždy ako zo salónu Žehlička na vlasy S 9600 od výrobcu Remington patrí do luxusnej triedy profesionálnych výrobkov, starajúcich sa o perfektný styling. Bez väčšej námahy skrotí neposlušné kučery a vlny a vykúzli im krásne rovný vzhľad. So žehličkou Remington S 9600 zvolíte vždy to najlepšie pre vaše vlasy. K dispozícii je možnosť nastavenia teploty v rozmedzí 150 - 235 °C, ktorú dokáže turbo zosilňovač zvýšiť až na 240 °C počas 30 sekúnd. Zdokonalený hodvábne-keramický povrch s vysoko pokročilými infračervenými ohrievačmi tvorí bezpečnejšie žehlenie vlasov od ich korienkov až ku špičke. Uchováva tak vlasy zdravé a poddajné. Vďaka pamäťovej funkcii teploty vám ihneď žehlička uľahčí svoje nastavovania. Stav teploty následne ukáže prehľadný LED displej. O bezpečnosť sa postará automatické vypnutie po 1 hodine a uzamykateľný kĺb žehliacich kliešťov. K použitiu je žehlička pripravená len za 10 sekúnd, čo oceníte nielen, keď sa budete ráno ponáhľať do práce, alebo do školy.

REMINGTON žehlička na vlasy S9600 Obsah REMINGTON žehlička na vlasy S9600: Žehlička na vlasy Charakteristika REMINGTON žehlička na vlasy S9600: zdokonalený hodvábny-keramický povrch s hodvábnym dizajnom v 3D efektu, najhorúcejšie žehlička - variabilné nastavenie teploty 150 ° C - 235 ° C s turbo zosilňovačom až na 240 ° C na 30 sekúnd, najrýchlejšia žehlička - pripravená na použitie do 10 sekúnd, informatívny digitálny displej signalizujúci najlepšie teplotu pre váš typ vlasov, pamäťová funkcia - pamätá si posledné používané teplotné nastavenia, zámok teploty k ochrane pred nechcenou zmenou, vysoko pokročilé infračervené keramické ohrievače pre rovnomernú teplotu a ultrarýchlu obnovu, 110 mm úzke pohyblivé plochy, uzamykateľný kĺb žehliacich klieští, automatické vypnutie po 60 minútach, 3m kábel, luxusný žiaruvzdorný obal

Remington Silk S9600, 1 ks, Elektronika pre ženy, Žehlička na vlasy Remington Silk S9600 vám hravo zaistí dokonalý účes. Vaše vlasy budú vždy krásne upravené, pružné a nádherne lesklé. Vlastnosti: dôkladne vyhladzuje vlasy možnosť regulovania teploty funkcia automatického vypnutia po dlhšej nečinnosti LED displej keramické doštičky Použitie: Prameň vlasov vložte medzi doštičky a jemne stlačte rukoväti žehličky. Kĺzavým pohybom potom pretiahnite žehličku až ku končekom vlasov. Postup opakujte, kým nedocielite požadovaný účes. Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

ŽEHLIČKA NA VLASYPOPIS:Zdokonalený hodvábne-keramický povrch s hodvábnym dizajnom v 3D efekte*2x hladší sklzNajhorúcejšia žehlička – nastaviteľná teplota 150–230 °C s turbo zosilňovačom až na 240 °C a na 30

Remington Žehlička na vlasy S9600 Žehlička na vlasy s možnosťou nastavenia vysokej teploty a s extra rýchlym nahrievaním do 10 sekúnd.

Produkt REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo patrí do skupiny produktov Žehličky na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je červená, ČIERNA, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk, Notino.sk a je prispôsobený female.

Produkt REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo má EAN kód 4008496789290.

REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaŽehličky, Žehličky na vlasy
ZnačkaRemington
Veľkosť1 ks
Farbačervená, ČIERNA
Určeniefemale
E-shopAndreaShop.sk, Alza.sk, Notino.sk
EAN4008496789290

REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

REMINGTON žehlička na vlasy S9600, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?