REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma

REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma

REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma - popis produktu

Teplovzdušná kulma AS404 Style & Curl od výrobcu Remington je ideálnym každodenným spoločníkom pre vytváranie krásnych účesov. V niekoľkých minútach vám vytvorí požadovaný účes a vlasy navyše elegantne vysuší pomocou 400 W motoru. Horúci vzduch prúdi cez kanáliky a vytvára tak zároveň nádherné a lesklé vlasy pre každý deň. S dvomi možnosťami nastavenia rýchlosti a teploty a dvom rôznym nástavcom, máte svoj účes plne pod kontrolou a máte záruku, že bude presne zodpovedať požadovanému štýlu. Menší 19mm nástavec zvolíte pre kratšie vlasy a ľahko s ním dosiahnete prekrásneho zvlnenie a dievčenského štýlu. Väčšia 25mm kefa vám pomôže vytvoriť veľký objem a voľnejší štýl kučier.

REMINGTON teplovzdušná kulma AS404 Obsah REMINGTON teplovzdušná kulma AS404: Teplovzdušná kulma Charakteristika REMINGTON teplovzdušná kulma AS404: výkon 400 W, 2 nadstavce: 25 mm kefa so štetinami a 19 mm okrúhla kefa, 2 teploty / rýchlosti, otočný kabel dlhý 1,8 m

Profesionálna kulma na vlasy sa postará o jednoduché a rýchle vytvorenie hebkých a prirodzených kučier.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kefy na vlasy, vyrába ho značka Remington, farebné prevedenie je ČIERNA, fialová, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kulmy na vlasy, patrí značke Remington, farebné prevedenie je ČIERNA, fialová, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Kulmofény na vlasy, patrí značke Remington, farebné prevedenie je ČIERNA, fialová, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma popisuje EAN kód 4008496824342.

REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma - parametre produktu

REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma - história ceny a dostupnosti

REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma - ďalšie zaujímavé produkty

REMINGTON AS404 - Teplovzdušná kulma - ako nakúpiť najvýhodnejšie?