Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051

Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051

Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 - popis produktu

Kulmofén Remington Volume & Curl AS7051:Teplovzdušná kulma Remington Volume & Curl vám umožní vytvárať iný účes každý deň. Ide vlastne o praktickú súpravu 4 v 1, ktorá vám poslúži pri tvorbe pevných vĺn aj voľných pružných kučier. Vďaka silnému výkonu vlasy perfektne vysušíte a pomocou dodávaných nadstavcov vytvoríte módne účesy, a vďaka antistatickej ochrane, keramike a ionizácii turmalínom budete mať krásne lesklé a hebké vlasy.Parametre a špecifikácia:Príkon 1 000 WPovrch so 4-násobnou ochranou (antistatický účinok, keramika, turmalínová ionizácia, hladký sklz)3 teploty/3 rýchlostiStudená vlnaŽiaruvzdorné puzdroOtočný kábelDodávané nadstavce:21 mm termálna kefa so zmiešanými štetinami30 mm kefa so zaťahovacími štetinamiKoncentrátor50 mm kefa pre tvorbu objemu

Teplovzdušná kulma je ideálna pre objem a dlhotrvajúci vlny. S 50 mm kefou pre tvorbu objemu vytvoríte najmódnejšie účesy z voľných kučier a vĺn. Kefa umožňuje premenlivé nastavenie teploty vhodné pre Vaše vlasy. Pre jemné a farbené vlasy je ideálne nastavenie teploty na nižšiu úroveň. Pre normálne vlasy sa odporúča stredné nastavenie teploty. Silné a kučeravé vlasy môžu byť vyhladené pomocou maximálnej teploty, ktorú kefa umožňuje. Povrch je opatrený štvornásobnou ochranou pre hebkosť a lesk.

3 kombinované stupne fúkania a teploty, vrátane studeného stupňa 4-násobná ochrana vlasov vďaka vrstve z kombinácie keramiky a turmalínu 4 nadstavce na úpravu účesov: okrúhla termokefa na bohatý objem (50 mm) okrúhly kefový nadstavec so zasúvateľnými štetinami (30 mm) okrúhly kefový nadstavec so zmiešanými štetinami (21 mm) stylingová dýza Technické údaje Max. výkon: 1 000 W Rozmery cca 19,1 x 29,2 x 9,1 cm (D x Š x V) Hmotnosť cca 883 g . Max. výkon: 1 000 W

Remington Volume & Curl AS7051, 1 ks, Kulmofény pre ženy, Kulma na vlasy Remington Volume & Curl AS7051 vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar za pár minút. Vlastnosti: šetrne natáča vlasy a vytvára moderné účesy funkcia ionizácie možnosť regulovania teploty súčasťou sú náhradné nadstavce otočný kábel Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

základné parametre Značka: Remington Keramický povrch: áno Počet nastavení: 4 Ďalšie vlastnosti Značka: Remington Keramický povrch: áno Fyzické vlastnosti a farba Farba: čierna funkcia Automatické vypnutie: nie Počet teplot.nastavení: 2 Počet nastavení: 4

Teplovzdušná kulma, 1000 W, povrch sa 4násobnou ochranou, antistatický účinok, keramika, turmalín - ionizácia, hladký sklz, 2 teploty / rýchlosti, studená vlna, 4 nástavce, žiaruvzdorné puzdro

Produkt Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 patrí do skupiny produktov Kefy na vlasy, vyrába ho značka Remington, vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kozmetické pomôcky od značky Remington, veľkosť je 1 ks, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Produkt Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 patrí do skupiny produktov Kulmy na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 je označený EAN kódom 4008496762361.

Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 - parametre produktu

Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 - história ceny a dostupnosti

Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 - ďalšie zaujímavé produkty

Remington Teplovzdušná kulma na vlasy Volume & Curl AS7051 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?