Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks

Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks

Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,75 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks - popis produktu

AC 9140 Sušič vlasov RemingtonSušič vlasov PROluxe prináša výsledky ako zo salónu. Vďaka inteligentnej OPTIheat technológii a unikátnej funkcii 'vlna štýlu' docielite hladké výsledky. Stylingový koncentrátor Na rovnomerné rozloženie tepla a ľahké dosiahnutie požadovaného účesu. Vytvorenie hladkého základu Prvý krok k dokonalému účesu je fénovanie. PROluxe je kľúč k hladkým a lesklým vlasom. Ionizácia pre zdravý vzhľad vlasov Vďaka ionizácii ao 90% viac iónom zaručuje hladký a zdravo vyzerajúci vzhľad vlasov. Výkonný 2400W fén S kvalitným AC motorom pre výsledky ako zo salónu. OPTIheat technológie Poskytuje teplo tam, kde je to potrebné. Funkcia vlna štýlu Pre 24-hodinovú výdrž účesu. Vylepšené prúdenie vzduchu a rozvod tepla Výsledky ako zo salónu, ktoré vydržia celý deň. Elegantný perleťový design Skvele zapadne do každej modernej domácnosti. Sušič vlasov Remington PROluxe AC9140 Technológia OPTIheat pre dlhšie trvajúci styling Ionizácia pre hladké a lesklé vlasy

Obsah Sušič vlasov REMINGTON: Sušič vlasov 7 mm koncentrátor / stylingový koncentrátor Difuzér Charakterstika Sušič vlasov REMINGTON: OPTI Heat technológia pre dosiahnutie dlhotrvajúcich výsledkov Funkcia 'Vlna štýle' - zacieli teplo tam, kde je potreba Výkonný 2400W profesionálny sušič vlasov pre dlhotrvajúce výsledky AC motor s dlhou životnosťou  Ionizácia - o 90% viac iónov pre lesklé vlasy bez krepovatenia 3 teploty / 2 rýchlosti Skutočná studená vlna Odnímateľná zadná mriežka pre ľahké čistenie Očko na zavesenie, 3 m dlhý kábel 5 rokov záruka

Remington PROluxe AC9140, 1 ks, Elektronika pre ženy, Sušič vlasov Remington PROluxe AC9140 vám zaistí rýchle a efektívne presušenie vašich vlasov a pomôže k získaniu väčšieho objemu účesu. Vlastnosti: zamedzuje krepovateniu a elektrizovaniu vlasov funkcia ionizácie funkcia chladného vzduchu na fixáciu účesu možnosť regulovania teploty odnímateľná zadná mriežka na jednoduché čistenie súčasťou balenia difúzor Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sušiče na vlasy, patrí pod značku Remington, veľkosť odpovedá označeniu 1 ks, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Planeo.sk, Tonerpartner.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, Pilulka.sk a je vhodný female.

Produkt Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks má priradený EAN kód 4008496873449.

Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks - parametre produktu

Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks - história ceny a dostupnosti

Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Remington PROluxe AC9140 fén na vlasy 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?