Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5  a Watch 5 Pro 45mm

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro 45mm

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5  a Watch 5 Pro 45mm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro 45mm - popis produktu

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre smart hodinky Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro z obľúbeného ľahkého silikónu pôsobí priedušne a protišmykovo. Materiál zabezpečuje odolnosť voči opotrebovaniu a pohodlné nosenie bez ohľadu na vaše aktivity. Tento obľúbený materiál vyniká vodeodolnosťou, odolnosťou voči potu a bezpečnosťou pre ľudskú pokožku. Zhotovenie pre ochranu Materiál použitý na výrobu tohto remienku pre smart hodinky je obľúbený silikón. Je známy svojou jemnosťou a ohybnosťou, no zároveň sa môže pýšiť vysokou pevnosťou a odolnosťou voči oderu a opotrebeniu. Nie je škodlivý pre pokožku a nezavadzia v používaní smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro. Nosenie a starostlivosť Remienok Smooth Wristband bledozelený je ľahko nastaviteľný pomocou zapínacej spony. Dĺžka remienkov je 88,5mm a 132,5mm a široký je 20mm. Na ošetrenie povrchu náramku pred prachom a škvrnami spôsobenými nosením odporúčame použiť vlhkú handričku. Pre ešte lepšiu ochranu vašich hodiniek Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro vrelo odporúčame aplikovať taktiež tvrdené sklo na hodinky. Remienok je určený pre smart hodinky: Samsung Galaxy Watch 5 40mm Samsung Galaxy Watch 5 44mm Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm Balenie obsahuje: Silikónový remienok pre hodinky  Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu!

Produkt Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro 45mm patrí do skupiny produktov Smart hodinky, vyrába ho značka Forcell, farebné prevedenie je zelená, materiálové prevedenie je silikón.

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro 45mm - parametre produktu

FarbaZelená
MateriálSilikón
ModelSamsung Galaxy Watch 5 40mm
ModelSamsung Galaxy Watch 5 44mm
ModelSamsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm
Dĺžka221mm
Šírka20mm
KategóriaZelenina, Hodinky, Remienky, Smart hodinky
ZnačkaForcell
Farbazelená
Materiálsilikón

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro 45mm - história ceny a dostupnosti

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro 45mm - ďalšie zaujímavé produkty

Remienok Smooth Wristband bledozelený pre Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro 45mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?