Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic  a Watch 6

Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6

Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic  a Watch 6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 - popis produktu

Remienok Groove Wristband zelený pre smart hodinky Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 bol navrhnutý s ohľadom na pohodlie a trvanlivosť pre každodenné nosenie. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, čo zaručuje odolnosť voči opotrebovaniu a pohodlné nosenie bez ohľadu na vaše aktivity. Tento obľúbený materiál vyniká vodeodolnosťou, odolnosťou voči potu a bezpečnosťou pre ľudskú pokožku. Pohodlnosť nosenia smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 Remienok Groove Wristband zelený je ľahko nastaviteľný, čo znamená, že si môžete upraviť veľkosť tak, aby sedel presne podľa vašich preferencií. Na ošetrenie povrchu náramku pred prachom a škvrnami spôsobenými nosením odporúčame použiť vlhkú handričku. Pre ešte lepšiu ochranu vašich hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 vrelo odporúčame aplikovať taktiež tvrdené sklo na hodinky. Silikón, zaručená istota Materiál použitý na výrobu tohto puzdra je obľúbený silikón. Je známy svojou jemnosťou a ohybnosťou, no zároveň sa môže pýšiť vysokou pevnosťou a odolnosťou voči oderu a opotrebeniu. Nie je škodlivý pre pokožku a nezavadzia v používaní smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6. Remienok je určený pre smart hodinky: Samsung Galaxy Watch 6 40mm Samsung Galaxy Watch 6 44mm Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Balenie obsahuje: Silikónový remienok pre hodinky  Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu!

Produkt Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Smart hodinky, vyrába ho značka Forcell, farebné prevedenie je zelená, materiálové prevedenie je silikón, v ponuke predajcu Lacnekryty.sk.

Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 - parametre produktu

FarbaZelená
MateriálSilikón
ModelSamsung Galaxy Watch 6 40mm
ModelSamsung Galaxy Watch 6 44mm
ModelSamsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm
ModelSamsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm
Šírka20mm
KategóriaZelenina, Hodinky, Remienky, Smart hodinky
ZnačkaForcell
Farbazelená
Materiálsilikón
E-shopLacnekryty.sk

Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 - história ceny a dostupnosti

Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 - ďalšie zaujímavé produkty

Remienok Groove Wristband zelený pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic a Watch 6 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?