Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela

Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela

Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela - popis produktu

Stolové svietidlo Stream LED s úzkym lúčom na efektívne nepriame osvetlenie kancelárií Stolové svietidlo Stream so svojím sviežim svetelným výkonom, ktorý je vyžarovaný ako kužeľ smerujúci nahor, vytvára na strope svetlú plochu, ktorá vyzerá takmer ako stropné svietidlo. Vďaka otočnému mechanizmu ho možno nastaviť podľa potreby. Zabudovaný modul LED sľubuje obrovský svetelný výkon s vysokou účinnosťou. Nadčasový dizajn valca a jasné osvetlenie bez oslnenia a početných tieňov robia zo svietidla Stream ideálne riešenie pre kancelárske priestory. Kryt je vybavený tlačidlom na zapnutie a vypnutie svetla a na jeho stlmenie v rozsahu 100 až 10 %. Obsahuje 2 m sieťový kábel s bezpečnostnou zástrčkou IEC 7/7 Euro. Poznámka: Ovládacie zariadenie je integrované v skrinke s magnetickým krytom; skrinku možno ľahko pripevniť k nohe stola, k rúrke stojana alebo k držiaku kábla stola. - certifikovaný integrovaný modul Regent MINERGIE® - úzke rozmiestnenie - hlavu svietidla možno natočiť o - 25° - digitálne ovládanie (voliteľné, ovládací modul je k dispozícii prostredníctvom príslušenstva) - pohotovostný výkon: 0,3 W - hodnota redukcie oslnenia UGR: 10 - zachovanie svetelného toku: L80 (B50) 50 000 h

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke Regent Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Regent Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Regent Lighting, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela - parametre produktu

Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela - história ceny a dostupnosti

Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela - ďalšie zaujímavé produkty

Regent Stream Table úzke digital 143W 380 biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?