REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl

REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl

REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,39 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl - popis produktu

Reflex Nutrition Thermo Fusion 100 kapslí Po dlhé roky po nás naši zákazníci žiadali termogénny produkt, založený na najnovších trendoch, garantujúci špičkové výsledky. ThermoFusion obsahuje úplne bezpečné a preverené zložky, ktoré Vám pomôžu dosiahnuť čo najrýchlejšie požadovaných výsledkov a to v kombinácii s vhodným tréningom a stravou. Každá dávka ThermoFusion obsahuje účinné množstvo extraktu zo zeleného čaju, karnitínu, kofeínu, cholínu, fenylalanínu, kajenského korenia, alfa lipoovej kyseliny, Bioperine a chrómu. ThermoFusion nie je jednoducho ako iné 'tabletky' na trhu. Tento produkt bol vytvorený ako originál v našej továrni. Väčšina týchto klasických produktov sa vyrába na zákazku, čo činí tieto produkty málo vierohodnými, najmä čo sa týka jednotlivých použitých zložiek. Precízne kontrola kompletného výrobného procesu a výber tých najlepších zložiek sú vždy cestou k úspechu. Práve preto je kontrola kvality hlavným faktorom pre Reflex Nutrition. TheroFusion je vyrábaný v súlade s normami ISO9001, kde je veľmi striktná kontrola kvality, za použitia tých najčistejších ingrediencií. Tu sú dôvody, vďaka ktorým sme presvedčení, že je ThermoFusion No.1 vo svojej kategórii. ThermoFusion nie je vyrábaný zákazkovo, ale priamo v našej továrni v súlade s normami ISO 9001 hlavné zložky v ThermoFusion sú použité v množstve a pomere, ktoré boli preukázané ako najefektívnejšie ThermoFusion je vyrobený zo 100% zelenej energie! ThermoFusion neobsahuje žiadne zakázané zložky, táto formula je 100% legálne Prosím, porovnajte si tento produkt s ostatnými produktmi na trhu čo sa týka jednotlivých zložiek a ich množstvo. ThermoFusion je jednoducho neprekonateľný!   ThermoFusion obsahuje úplne bezpečné a preverené zložky, ktoré Vám pomôžu dosiahnuť čo najrýchlejšie požadovaných výsledkov a to v kombinácii s vhodným tréningom a stravou.

Spaľovač tukov Reflex Thermo Fusion, 100 kapsúl:Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Reflex Thermo Fusion100 kapsúlSpaľovač tukov Reflex Thermo Fusion obsahuje výťažok zo zeleného čaju, karnitín, kofeín, cholín, fenylalanín, kajenské korenie, alfa lipoovú kyselinu, bioperine aj chróm. Táto kombinácia látok je vo forme kapsúl, ktoré sú vyrábané pod starostlivým dohľadom v súlade s normami ISO 9001. Balenie obsahuje 100 kapsúl, ktoré vystačia na 12 až 25 dávok podľa toho, aké dávkovanie si sami zvolíte.Kľúčové vlastnosti spaľovača tukov Reflex Thermo FusionSpaľovač tukov Reflex Thermo FusionObsahuje kofeínBalenie so 100 kapsulamiS výťažkom zo zeleného čaju a karnitínomVyrábané v súlade s normami ISO 9001Vystačí na 12 až 25 dávok podľa dávkovaniaKeďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.ZloženieL-Karnitíntartrát, DL-fenylalanín, N-acetyl L-karnitín, extrakt zo zeleného čaju (95 % polyfenolov), kyselina alfa lipoová, extrakt z kajenského korenia (0,5 % kapsaicínu), kofeín, cholín, piperín (bioperine), chróm. Výživové údajeL-Karnitíntartrát: 800 mgDL-fenylalanín: 400 mgN-acetyl L-karnitín: 240 mgExtrakt zo zeleného čaju: 240 mgKyselina alfa lipoová: 200 mgExtrakt z kajenského korenia: 200 mgKofeín: 160 mgCholín: 120 mgPiperín: 5 mgChróm: 100 µgPríprava a dávkovanieNa prípravu 1 porcie nápoja vsypte 3 odmerky prášku do pohára, prilejte 300 ml studenej vody a rozmiešajte lyžičkou. Užívajte najlepšie 30 až 60 minút po cvičení alebo tréningu či v priebehu dňa a maximálne 2 porcie denne.

Termogénny spaľovač tuku s kombináciou účinných aminokyselín a rastlinných extraktov.

Produkt REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl patrí do skupiny produktov Športová výživa, patrí značke Reflex Nutrition, nájdete ho u predajcu Grizly.sk, MojaLekáreň.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživa pre športovcov, patrí značke Reflex Nutrition v ponuke e-shopu Grizly.sk, MojaLekáreň.sk.

Produkt REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spaľovače tuku, je v ponuke značky Reflex Nutrition v ponuke e-shopu Grizly.sk, MojaLekáreň.sk.

Produkt REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl je označený EAN kódom 5033579988931.

REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl - parametre produktu

REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl - história ceny a dostupnosti

REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

REFLEX NUTRITION Thermo fusion 100 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?