RecentToys The Waiter’s Tray

RecentToys The Waiter’s Tray

RecentToys The Waiter’s Tray

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RecentToys The Waiter’s Tray - popis produktu

Hlavolam RecentToys The Waiter’s Tray:Zbierate hlavolamy a milujete ich riešenie, alebo len chcete zábavnú hračku do rúk pri dlhých chvíľach v práci či v škole? Zavarte svojim mozgovým závitom s týmto jedinečným hlavolamom The Waiters Tray od RecentToys, ktorý precvičí vaše logické uvažovanie aj precíznu motoriku. Hlavolam čašníkovej tácky vám prináša lákavú výzvu v podobe čašníckej tácky s fľašami, ktoré treba všetky vysunúť hore zo zásobníka. Nie je to však také jednoduché, ako to môže znieť – guličky umiestnené v nich vám ich budú neustále zamykať a odomykať, ako s nimi budete pohybovať. Veľmi kvalitné drevené spracovanie robí z hlavolamu RecentToysThe Waiters Traynielen odolnú a dlhoročnú hračku, ale aj elegantný zberateľský kúsok.Kľúčové vlastnosti hlavolamu RecentToys The Waiters TrayZ dreva veľmi kvalitne a elegantne spracovaný hlavolam od RecentToysPohybujte fľašami pomocou dreveného posuvníka, premiestňujte guličky a dosiahnite konečné vysunutie všetkých fliašPrítomnosť guličky v konkrétnej fľaši vám uzamkne možnosť jej pohybu, takže treba starostlivo premýšľať krokyOriginálny vzhľad hlavolamu The Waiters Tray so začiatočníckou náročnosťouVýborne cvičí uvažovanie aj motorikuOdolná hračka, dizajnový doplnok aj zberateľský kúsok zároveňIdeálny aj ako darček napríklad pre vinárov alebo milovníka vínHlavolam RecentToys The Waiters Tray si zamilujú ako dospelí, tak deti od 9 rokov; odporúčaný vek pre maximálny zážitok z hrania je však od 14 rokovOtestujte svoju precíznosť, trpezlivosť a logické myslenie s hlavolamom The Waiters TrayČi už patríte medzi milovníkov či zberateľov logických hádaniek, alebo sa len chcete nejako zabaviť v dopravnom prostriedku, kancelárii alebo lavici v triede, vo všetkých z prípadov vám skvele poslúži tento originálny hlavolam The Waiters Tray. Hádanka precvičí vaše plánovacie schopnosti, pretože obe budete musieť premiestňovať guličky vo fľašiach, aby ste s nimi mohli pohnúť pomocou dreveného posuvníka. Podarí sa vám nakoniec vysunúť zo zásobníka všetky fľaše?Prepracovaný drevený dizajn hlavolamu The Waiters Tray od RecentToysElegantný drevený hlavolam v podobe čašníkovej tácky je vhodný ako hračka, ktorá vydrží mnoho rokov; ako zberateľský predmet alebo ako dizajnový doplnok na poličku. Ľahká náročnosť hádanky robí z hlavolamu zábavu dostupnú všetkým vekovým kategóriám aj začiatočníkom. Prijmete túto lákavú výzvu hlavolamu The WaitersTray?Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Recent toys The Waiters Tray

Chytrý hlavolam v tvare vínnych fliaš je výbornou zábavou pre každého.

Dievčatá a chlapci prísť na riešenie, ako docieliť posúvaním fliaš hore a dole vysunutie zásobníka. Odomykanie a pohyby fľašami by mali byť nadväzné tak, aby boli držané guličkami na svojom mieste.

Prednosti:

  • trénuje logickú úvahu
  • je vhodný na cestovanie

Kúpte deťom zaujímavý hlavolam Recent toys!

Vhodné pre deti od 14 rokov Počet hráčov: 1 Materiál: drevo Obtiažnosť: 2 Rozmery: cca 22 x 11,5 cm Rozmery balenia: 23,5 x 14 x 14,5 cm

Produkt RecentToys The Waiter’s Tray má EAN kód 8717278850610.

RecentToys The Waiter’s Tray - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaHlavolamy
EAN8717278850610

RecentToys The Waiter’s Tray - história ceny a dostupnosti

RecentToys The Waiter’s Tray - ďalšie zaujímavé produkty

RecentToys The Waiter’s Tray - ako nakúpiť najvýhodnejšie?