RecentToys – Pyraminx

RecentToys – Pyraminx

RecentToys – Pyraminx

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,75 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RecentToys – Pyraminx - popis produktu

Hlavolam RecentToys – Pyraminx:Predstavujeme originálny hlavolam Pyramída, ktorý je tu s nami v rôznych obmenách už neuveriteľných 42 rokov. Toto najmodernejšie vyhotovenie dokazuje, že vás Pyramída stále môže fascinovať a aj po toľkých rokoch byť pre vás a vaše deti zábavnou a náučnou výzvou. Hlavolam poriadne potrápi vaše mozgové závity s cieľom rozvíjať najmä stratégiu logiky a motorické schopnosti. Je vhodný pre všetkých  od 9 rokov.Princíp hlavolamu je jednoduchý. Z východiskovej pozície stačí otočiť akékoľvek 2 polovice pyramídy na zamiešanie farieb. Následne je potreba vrátiť pyramídu do pôvodného tvaru, teda štyroch stien s rovnakými farbami na každej z nich.Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Recent Toys Pyramída

Hra pre jedného hráča, zároveň zábavný hlavolam. Dieťatko má otáčať jednotlivými dieliky tak, aby dosiahlo rovnakej farby každej zo 4 trojuholníkových stien. Dieliky možno otáčať, nemožno s nimi posúvať. Okolo osi je rozmiestnenie 6 dielov a 3 rohové diely.

Prednosti:

  • rozvíja logické myslenie
  • trénuje rýchlu úvahu
  • optimálna na cesty

Kúpte deťom zábavnú logickú hru!

Vhodné pre deti od 9 rokov Počet hráčov: 1 Materiál: plast Rozmery: cca 8 x 8 cm Rozmery balenia: 12 x 10,5 x 11 cm

Produkt RecentToys – Pyraminx je označený EAN kódom 8717278850351.

RecentToys – Pyraminx - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaHlavolamy
EAN8717278850351

RecentToys – Pyraminx - história ceny a dostupnosti

RecentToys – Pyraminx - ďalšie zaujímavé produkty

RecentToys – Pyraminx - ako nakúpiť najvýhodnejšie?