RecentToys hlavolam Molekuly

RecentToys hlavolam Molekuly

RecentToys hlavolam Molekuly

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RecentToys hlavolam Molekuly - popis produktu

Hlavolam RecentToys – Molecube:Milujete výzvy v podobe hlavolamov? Zavarte svojim mozgovým závitom s touto molekulárnou kockou Molecube od RecentToys, ktorá precvičí vaše logické uvažovanie. Molecube nápadne pripomína známu Rubikovu kocku, jej časti sa však skladajú z guľôčiek namiesto kocky. Jej netypický vzhľad sa teda veľmi podobá na výzor molekúl. Cieľom klasicky je, mať všetky strany stien v jednej farbe. Skúste si napríklad zasúťažiť s priateľmi, kto vyriešenie kocky zvládne v čo najrýchlejšom čase, popr. v najmenej ťahoch. Stačí len vziať hlavolam RecentToys Molecube do ruky a začať sa hrať!Kľúčové vlastnosti hlavolamu RecentToys MolecubeRecentToys predstavuje alternatívnu verziu Rubikovej kockyNamiesto klasicky hranatých segmentov má Molecube gule, nápadne pripomínajúce vzhľad molekúlDosiahnite rovnakú farbu na všetkých stranách kockyKocka Molecube je vhodná aj pre začiatočníkov v logických skladačkáchVýborne cvičí uvažovanie aj motorikuMolecube sa hodí ako pre deti, tak aj pre dospelýchSkúste si vytýčiť časovú výzvu alebo určitý počet ťahov a dosiahnuť svoj cieľ v limiteHlavolam RecentToys Molecube si zamilujú všetci chlapci aj dievčatá od 9 rokovMolecube - skvelá logická skladačka s atypickým dizajnomČi už patríte medzi milovníkov logických hádaniek alebo sa len chcete nejako zabaviť pri dlhých chvíľach v práci alebo v škole, v oboch prípadoch vám skvele poslúži tento originálny hlavolam Molecube. Skladačka je alternatívnou verziou Rubikovej kocky, jej jednotlivé časti sú však okrúhle miesto obvyklých kociek. Ide tak o netypickú hračku, ktorá zaujme na prvý pohľad.Precvičte svoju motoriku a logické myslenie s hlavolamom Molecube od RecentToysMolecube je vhodným štartom pre začiatočníkov medzi logickými skladačkami. Cieľ zostáva rovnaký ako pri klasickej Rubikovej kocke - pokúste sa dosiahnuť rovnofarebné steny na všetkých deviatich stranách hračky. Kocka Molecube od RecentToys je výbornou výzvou ako pre vás, tak aj pre priateľov, s ktorými môžete súťažiť na čas. Skrátka, akonáhle sa k vám hlavolam Molecube dostane, už ho nebudete chcieť dať z ruky.

Recent Toys Molekuly

Molekuly sú veselým hlavolamom pozostávajúcim z farebných guličiek, kedy lúštiteľ má za úlohu zostaviť, ako u Rubikovej kocky, strany o rovnakých farbách. Jednotlivé dieliky sa hladko pretáčajú.

Prednosti:

  • osvieži logickú úvahu
  • potrénujú trpezlivosť

Nechajte deti zložiť kocku a skúste to tiež!

Vhodné pre deti od 9 rokov Materiál: plast Počet hráčov: 1 Rozmery kocky: 6,5 x 6,5 x 6,5 cm Rozmery balenia: 12,5 x 10,5 x 10,5 cm

Produkt RecentToys hlavolam Molekuly označuje EAN kód 8717278850443.

RecentToys hlavolam Molekuly - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaHlavolamy
EAN8717278850443

RecentToys hlavolam Molekuly - história ceny a dostupnosti

RecentToys hlavolam Molekuly - ďalšie zaujímavé produkty

RecentToys hlavolam Molekuly - ako nakúpiť najvýhodnejšie?