Recent toys Mini Divers Helmet

Recent toys Mini Divers Helmet

Recent toys Mini Divers Helmet

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Recent toys Mini Divers Helmet - popis produktu

Hlavolam Recenttoys Mini Divers Helmet: Hlavolam RecentToys Mini Divers Helmet je zábavná hra pre deti, vďaka ktorej si môžu precvičovať svoje logické myslenie a motoriku. Hra zaujme ako deti tak aj dospelých. Tento hlavolam povzniesol Rubikovu kocka na vyššiu úroveň. Hra RecentToys je určená pre 1 hráča. Uchváti vás jej mini vyhotovenie. Hlavolam si môžete pripevniť na kľúče a mať ho tak neustále pri sebe a zabaviť sa s ním napríklad v dlhej fronte či na cestách. Vlastnosti hlavolamu RecentToys Mini Divers HelmetHlavolam RecentToys precvičí logické myslenie a motorikuSenzačná zábava pre deti i dospelýchRecentToys Mini Divers Helmet vo forme kľúčenkyLogická hraRecentToys je určená pre 1 hráčaVhodné pre deti od 9 rokov Popis hry RecentToys Mini Divers HelmetV hlavolame RecentToys Mini Divers Helmet bude vašou úlohou vytvoriť na potápačskej prilbe farebná kolieska. Hlavolam môžete otáčať rôznymi smermi. Hlavolam je dômyselne spracovaný, teda ľahko kĺže a ľahko sa otáča.

Divers Helmet sa radí medzi Mini Mefferts hlavolamy, ktoré si so sebou deti môžu nosiť zavesené, ako prívesok. Malí riešitelia majú za úlohu zostaviť potápačskú prilbu tak, aby farebne nadväzovala. Ďalšou veľkou výzvou je, docieliť tohto výsledku pomocou čo najmenej ťahov.

prednosti:

  • trénuje vizuálne vnímanie
  • rozvíja logickú úvahy

Kúpte deťom zaujímavý hlavolam!

Vhodné pre deti od 7 rokov Materiál: plast Priemer: 4 cm Rozmer balenia: 11,8 x 5 x 5 cm

Mini Divers Helmet je jeden z unikátnych mini Mefferts hlavolamov v podobe prívesku. Otáčajú sa rovnako hladko ako ich väčší rodičia. Zatočte potápačskou helmou a pokúste sa znova vytvoriť kolieska jednotnej farby. Odporúčaný vek: 7+

Produkt Recent toys Mini Divers Helmet je označený EAN kódom 8717278850771.

Recent toys Mini Divers Helmet - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaPrívesky, Hlavolamy
EAN8717278850771

Recent toys Mini Divers Helmet - história ceny a dostupnosti

Recent toys Mini Divers Helmet - ďalšie zaujímavé produkty

Recent toys Mini Divers Helmet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?