RecentToys Hollow Skewb Kocka

RecentToys Hollow Skewb Kocka

RecentToys Hollow Skewb Kocka

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,17 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RecentToys Hollow Skewb Kocka - popis produktu

Hlavolam RecentToys Hollow Skewb Kocka:Milujete výzvy v podobe hlavolamov? Zavarte svojim mozgovým závitom s touto špeciálnou kockou Hollow Skewb od RecentToys, ktorá precvičí vaše logické uvažovanie. Séria Hollow povyšuje všetkým dobre známu Rubikovu kocku na novú úroveň. Kocka Hollow Skewb je vhodná pre pokročilých v riešení podobných motorických hádaniek. Jej jadro je duté, čo ju robí vzhľadovo atraktívnejšiu a navyše môžete sledovať pohyb jednotlivých segmentov. Cieľom hry samozrejmeje, mať všetky strany stien v jednej farbe. Zaujímavé riešenie osí vám zaručí dlhotrvajúcu zábavu napríklad pri dlhých cestách alebo v čakárni u doktora. Skúste si napríklad zasúťažiť s priateľmi, kto vyriešenie hlavolamu zvládne v čo najrýchlejšom čase, prípadne v najmenej ťahoch. Stačí len vziať logický hlavolam RecentToys Hollow Skewb kocku do ruky a začať sahrať!Kľúčové vlastnosti hlavolamu RecentToys Hollow Skewb KockaRecentToys predstavuje vylepšenú verziu Rubikovej kockyJadro Hollow Skewb kocky je duté, môžete teda sledovať pohyb jednotlivých segmentov, alebo si ju vystaviť na poličke ako atraktívne ťažítkoDosiahnite rovnaké farby na všetkých stranách útvaruHneď niekoľko osí hlavolamu zaručuje nevídanú zábavu a predstavuje výzvuSkewb kocka je vhodná pre pokročilých v logických skladačkáchHra na logiku výborne cvičí uvažovanie aj motorikuHollow Skewb kocka sa hodí ako pre deti, tak dospelýchSkúste si vytýčiť časovú výzvu alebo určitý počet ťahov a dosiahnuť svoj cieľ v limiteHlavolam RecentToys Hollow Skewb kocku si zamilujú všetci chlapci aj dievčatá od 14 rokovNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hollow Skewb Kocka – skvelá logická skladačka aj dizajnový doplnokČi už patríte medzi milovníkov logických hádaniek, alebo sa len chcete nejako zabaviť pri dlhých chvíľach v práci a v škole, v oboch prípadoch vám skvele poslúži tento originálny hlavolam Hollow Skewb Kocka. Skladačka je vylepšenou verziou Rubikovej kocky, akurát má duté jadro, takže je jej vzhľad atraktívnejší a navyše môžete sledovať pohyb jednotlivých segmentov. OkremSkewb kocky môžete vyberať aj z ďalších a zložitejších tvarov Hollow od RecentToys.Precvičte svoju motoriku a logické myslenie s hlavolamom Hollow Skewb Kocka od RecentToysHlavolam Hollow Skewb Kocka je vhodná pre skúsenejších hráčov v logických skladačkách. Cieľ zostáva rovnaký ako pri klasickej Rubikovej kocke – pokúste sa dosiahnuť rovnofarebné steny na všetkých stranách hračky. Sťažovať vám to však bude hneď niekoľko osí hlavolamu. Hra na logiku Hollow Skewb Kocka od RecentToys je výbornou výzvou ako pre vás, tak aj prepriateľov, s ktorými môžete súťažiť na čas. Skrátka, akonáhle sa k vám hlavolam Hollow Skewb Kocka dostane, už ho nebudete chcieť dať z ruky.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Séria Hollow predstavuje najnovšiu technickú inováciu medzi hlavolamami. Hlavolam neobsahuje žiadne vnútorné jadro, takže môžete sledovať, ako sa segmenty pohybujú. Vďaka kombinácii dômyselnej, zábavnej hry a ohromujúcemu dizajnu je séria Hollow perfektná nielen ako darček! Každá stena musí mať rovnakú farbu! Zaujímavé umiestnenie osí Vám zaručí dlhodobú zábavu pri riešení tohto hlavolamu! Odporúčaný vek: 14+

Produkt RecentToys Hollow Skewb Kocka je označený EAN kódom 8717278850986.

RecentToys Hollow Skewb Kocka - parametre produktu

Autor
KategóriaKocky, Hlavolamy
EAN8717278850986

RecentToys Hollow Skewb Kocka - história ceny a dostupnosti

RecentToys Hollow Skewb Kocka - ďalšie zaujímavé produkty

RecentToys Hollow Skewb Kocka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?