Razor Power Core E90 ružová

Razor Power Core E90 ružová

Razor Power Core E90 ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Razor Power Core E90 ružová - popis produktu

Elektrická kolobežka Razor Power Core E90 ružová:Razor Power Core E90 ružová je elektrická kolobežka navrhnutá pre deti od 8 rokov rokov. Hmotnosť jazdca by nemala byť viac ako 54 kg. elektrické kolobežky detské, na ktorých zvládnu jazdiť aj tí najmenší. Rám elektrickej kolobežky je vyhotovený z ocele, tá vám ponúkne vysokú pevnosť. Materiál použitý na výrobu koliesok je potom Guma/PU. Pokiaľ nebudete práve jazdiť, dá sa elektrická kolobežka postaviť na integrovaný stojanček. Rozhodujúce parametre elektrickej kolobežky Razor Power Core E90 ružová Elektrická kolobežka RAZOR s nosnosťou 54 kg Vhodné od 8 rokov Materiálom použitým na výrobu rukovätí je pena Riadidlá majú nastaviteľnú maximálnu výšku na 94 cm Dĺžka elektrickej kolobežky: 85 cm Farba: čierna a ružová Ďalšie vlastnosti elektrickej kolobežky RAZOR Elektrická kolobežka Razor Power Core E90 ružová má dĺžku 85 cm. Výška riadidiel je 94 cm. Priemer predného kolesa je 203,2mm, priemer zadného kolesa potom dosahuje 203,2mm. Hmotnosť elektrokolobežky RAZOR sa zastavila na hodnote 9,98 kg. Chodidlá jazdec umiestňuje na podložku s dĺžkou 35 cm a šírkou 20,5 cm. Batéria elektrickej kolobežky RAZOR Základným prvkom všetkých elektrických kolobežiek je jednoznačne batéria, v batérii tohto modelu Razor Power Core E90 ružová sa skrýva kapacita 7 Ah. Hmotnosť sa zastavila na 9,98 kg.

Produkt Razor Power Core E90 ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektrické kolobežky, patrí pod značku RAZOR, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Razor Power Core E90 ružová má EAN kód 845423016470.

Razor Power Core E90 ružová - parametre produktu

Razor Power Core E90 ružová - história ceny a dostupnosti

Razor Power Core E90 ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Razor Power Core E90 ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?