Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov

Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov

Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov - popis produktu

Empire State Building si môžu deti poskladať z kvalitných 216 dielikov, ktoré do seba presne zapadajú a dajú sa zostaviť bez použitia lepidla. Stavba je opatrená LED svetlami, ktoré ju v tme krásne rozžiari.

Ravensburger je značka pre jedny z najkvalitnejších puzzle v Európe i vo svete. Svoju obľúbenosť majú potvrdenú predajnosťou trvajúce dlhšie ako 100 rokov. Sortiment ponúka puzzle pre deti i dospelých. Skladanie dielikov trénuje trpezlivosť, vizuálne vnímanie a logické myslenie.

Prednosti:

  • prvotriedna kvalita každého dielika
  • zaručená stabilita presne zapadajúcich dielikov
  • zaistená rôznorodosť dielikov skrze ručne vyrobené raznice

Obsah balenia:

  • 216 puzzle dielikov
  • príslušenstvo a návod

Vyberte deťom krásne 3D puzzle Ravensburger!

Vhodné pre deti od 12 rokov Počet dielikov: 216 Rozmery zloženého puzzle: 6,5 x 14 x 48,5 cm Batéria: 3x 1,5 LR03-AAA (nie sú súčasťou) Krajina pôvodu: EU

3D puzzle Ravensburger 3D 125661 Empire State Building (Noční edice):Postavte fascinujúce priestorové stavby pomocou unikátnych ohybných, sklopných a hladko zapadajúcich dielikov puzzle. Presnosť každého plastového dielika zaisťuje dokonalú stabilitu bez nutnosti použitia akéhokoľvek lepidla. Výrobcom priestorových skladačiek je veľmi známa nemecká firma Ravensburger. Nočná edícia 3D puzzle Empire State Building obsahuje 216 dielikov a zabaví nielen vaše deti, ale aj vás. Vďaka prehľadnému číslovaniu jednotlivých dielikov a ilustrovaných návodov bude zostavenie veže hračkou.Verné nočné osvetlenieStavebnicu môžete použiť aj ako dekoratívne osvetlenie izby, obsahuje totiž aj LED diódy, ktoré môžu svietiť v dvoch módoch. Prvým z nich je verný mód, ktorý sa veľmi podobá štandardnému nočnému osvetlenia stavby. V druhom režime mení dióda niekoľko farieb. Napájanie tohto svetla je realizované tromi AAA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia. Výška slávnej budovy po zostavení je 48,5 cm.Jedinečné 3D puzzleSvietiaci model Empire State BuildingDva módy osvetleniaVkusná dekoráciaŠpeciálne ohybné dieliky

Produkt Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov je označený EAN kódom 4005556125661.

Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaPuzzle, Stavebnice
EAN4005556125661

Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov - história ceny a dostupnosti

Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov - ďalšie zaujímavé produkty

Ravensburger 3D Puzzle Empire State Building Nočná edícia 216 dielikov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?