Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický

Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický

Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický - popis produktu

3D puzzle Ravensburger 123384 Ball Detský Glóbus (anglický):Milujete skladanie puzzle a obyčajné doskové už vám nestačia? Vyskúšajte priestorové puzzle Ravensburger v 3D formáte. Dieliky použité v priestorových puzzle sú vyrobené z kvalitného ohybného plastu a ľahko sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidla. Zapadajú tak presne na miesto, kam sú určené. Ravensburger puzzle sa vám nikdy nezlomia, neohnú ani nepoškriabu ako klasické puzzle. Tieto 3D puzzle sa vyznačujú vysokou stabilitou, môžete ich po zložení využiť ako ozdobu miestnosti.Kľúčové vlastnosti Ravensburger Detský Globus (anglický)Ravensburger puzzle sú v 3D formáteVyrobené z kvalitného ohybného plastuDieliky sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidlaMajú vysokú stabilituPuzzle s motívom Detského Globusu v tvare gule s priemerom 20 cmPo zložení sú vhodné ako ozdoba miestnostiAko na stavbu puzzlí Ravensburger?Jednotlivé dieliky sú na zadnej strane očíslované, postupujete teda vzostupne podľa jednotlivých číslic. Ak ste však skutočne zapálení do puzzle, môžete to pojať inak a pokúsiť sa poskladať Ravensburger puzzle bez nápovedy na zadnej strane. O to väčšiu radosť budete mať z výsledného modelu. S puzzle Ravensburger si užijete hodiny zábavy a precvičíte si pritom jemnú motoriku.

Globus si môžu deti poskladať ako 3D objekt z kvalitných 108 dielikov, ktoré do seba presne zapadajú a dajú sa zostaviť bez použitia lepidla. Ravensburger je značka pre jedny z najkvalitnejších puzzle v Európe i vo svete. Svoju obľúbenosť majú potvrdenú predajnosťou trvajúce dlhšie ako 100 rokov. Sortiment ponúka puzzle pre deti i dospelých. Skladanie dielikov trénuje trpezlivosť, vizuálne vnímanie a logické myslenie.

Prednosti:

  • prvotriedna kvalita každého dielika
  • zaručená stabilita presne zapadajúcich dielikov
  • zaistená rôznorodosť dielikov skrze ručne vyrobené raznice

Obsah balenia:

  • 108 puzzle dielikov
  • príslušenstvo a návod

Vyberte deťom 3D puzzle Ravensburger!

Vhodné pre deti od 6 rokov Počet dielikov: 180 Priemer po zostavení: 20 cm Rozmery balenia: 26,5 x 26,5 x 8 cm

3D Puzzle glóbus s obrázkami z celého sveta. Zábavná forma toho, ako si vlastnými silami postaviť glóbus, a pritom sa dozvedieť, kde ktorý svetadiel či štát leží. Každý kontinent je navyše priblížený peknými ilustráciami. Špeciálne zakrivené alebo ohybné dieliky sú vyrobené z pevného plastu zaručujúceho vynikajúcu stabilitu a celý model drží bez nutnosti lepenia. Balenie obsahuje 180 plastových dielikov, ktoré do výslednej podoby môžete poskladať podľa predlohy alebo čísel, ktoré sú súčasťou každého jednotlivého dielika. Priemer zloženého glóbusu je 20 cm. Vhodné pre deti od 7 rokov.

3D Puzzle glóbus s obrázky z celého sveta. V balení sú puzzle so 180 dielikmi. Balené v krabici. Priemer zloženého glóbusu je 20cm. Odporučený vek 7+

Produkt Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický má priradený EAN kód 4005556123384.

Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaPuzzle, Stavebnice
EAN4005556123384

Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický - história ceny a dostupnosti

Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický - ďalšie zaujímavé produkty

Ravensburger 3D Puzzle Globus puzzleball 180 dielikov anglický - ako nakúpiť najvýhodnejšie?