Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov

Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov

Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov - popis produktu

Dino Krtek na výletě 15 dielov z kategórie Darčeky a hračky | Detský nábytok a vybavenie | Puzzle | Puzzle papierové 15 - 75 dielikov kúpite na Kokiskashop.sk za 5.29 €. Jak rychle se stihne Krteček vypravit na výlet? Záleží, za jakou dobu děti poskládají jeho obrázek. Celkem 15 dílků puzzle bude postupně odkrývat, co všechno s sebou krtek poveze a kolik kamarádů s ním na výpravu putuje. Skládat mohou malá dítka od 3 let, procvičí si tak motorické i rozlišovací schopnosti a fantazii.Technické údaje:Roky 04Obsah balení:Puzzle deskové Krtek na výletě 29,5x19cm 15 dílkůPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Krtka vezúceho jahôdky, si môžu deti poskladať z 15 dielikov. Veľké dieliky sa deťom dobre drží a ľahko sa z nich stavia.

Prednosti:

  • puzzle učí trpezlivosti
  • rozvíja logické myslenie
  • podporuje sústredenie a motoriku

Kúpte deťom puzzle obrázok s Krtkom a kamarátmi!

Vhodné pre deti od 3 rokov Počet dielikov: 15 Materiál: kartón Rozmery po zostavení: 25 x 14,5 cm Krajina pôvodu: ČR

 

Puzzle Krtko na výlete:Puzzle Krtko na výlete sú skvelým darčekom pre každé dieťa. Pomáhajú rozvíjať motoriku a hra s nimi bude vášho malého miláčika veľmi baviť. Ide o klasické lepenkové puzzle vo vodiacom rámiku, ktoré sú vhodné pre deti od troch rokov. V balení nájdete 15 dielikov.Parametre a špecifikácia:Motív: Krtko na výletePočet dielikov: 15Odporúčaný vek: Od troch rokov 

Kto by nemiloval Krtka, obľúbeného kresleného hrdinu každého dieťaťa? Detské puzzle Krtko na výlete obsahuje 15 dielikov s obľúbeným motívom zloženým v žltom rámiku.

Produkt Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky DINO, Dino Toys, Teddies v ponuke e-shopu 4kids.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov má priradený EAN kód 8590878001084.

Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaHračky, Darčeky, Puzzle, Hračky pre deti
ZnačkaDINO, Dino Toys, Teddies
Určenieunisex
E-shop4kids.sk
EAN8590878001084

Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov - história ceny a dostupnosti

Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov - ďalšie zaujímavé produkty

Dino Puzzle Krtko na výlete 15 dielikov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?