Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3

Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3

Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3 - popis produktu

Puzdro Lune case tmavomodré bolo zhotovené pre dokonalú ochranu smart hodiniek Xiaomi Watch S3. Je vyrobené z odolného polykarbonátu príjemného na dotyk. Vbudované tvrdené sklo na obrazovku hodiniek zaručene vaše smart hodinky ochráni a neukráti ich o elegantný dizajn. Nerušené používanie smart hodiniek Xiaomi Watch S3 Puzdro Lune case tmavomodré pre smart hodinky Xiaomi Watch S3 sa nasadzuje veľmi jednoducho priamo na telo hodiniek bez potreby skladania remienku. Obsahuje všetky potrebné výrezy pre tlačidlá a porty. Vďaka prepracovanému dizajnu puzdra nie je potrebné skladať ho pri nabíjaní. Odolný materiál pre ešte lepšiu ochranu Materiál použitý na výrobu tohto puzdra sa nazýva polykarbonát. Je známy svojou tvrdosťou a odolnosťou voči oderu a opotrebeniu. Nie je škodlivý pre pokožku a nezavadzia v používaní smart hodiniek Xiaomi Watch S3. Puzdro Lune case tmavomodré je ľahké, preto sa nemusíte obávať preťaženia zápästia. Plná ochrana smart hodiniek Xiaomi Watch S3 Puzdro Lune case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3 dokonalo chráni celé telo hodiniek a ponecháva im jedinečnosť a príjemný vzhľad. Vďaka odolnému materiálu úspešne tlmí pády zariadenia a chráni ho pred odermi a prachom. Dokonalú ochranu smart hodiniek Xiaomi Watch S3 zabezpečí vbudované tvrdené sklo. Úspešne zachytí škrabance a uchová displej hodiniek bezchybný. Toto sklo nepôsobí rušivo a žiadnym spôsobom neobmedzuje funkciu hodiniek. Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu! Puzdro je určené pre smart hodinky: Xiaomi Watch S3

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tvrdené sklá, patrí značke Forcell, farebná verzia je modrá, z materiálu tvrdené sklo, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3 - parametre produktu

FarbaModrá
MateriálPolykarbonát
MateriálTvrdené sklo
ModelXiaomi Watch S3
KategóriaTvrdené sklá, Remienky
ZnačkaForcell
Farbamodrá
Materiáltvrdené sklo
E-shopLacnekryty.sk

Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3 - história ceny a dostupnosti

Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3 - ďalšie zaujímavé produkty

Puzdro Gear case tmavomodré pre Xiaomi Watch S3 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?