ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks

ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks

ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 67,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks - popis produktu

IPL odstraňovač chĺpkov pracuje so silou svetelných impulzov a odstraňuje korienky chĺpkov hlboko pod kožou. Vďaka tomu bezbolestne a dlhodobo odstraňuje chĺpky z oblasti nôh, chrbta, hrudníka, podpazušia, rúk alebo bikini zóny.Ergonomicky tvarované puzdro zaisťuje pohodlnú manipuláciu. Pre maximálnu bezpečnosť sú k dispozícii ochranné okuliare a snímač spustí ošetrenie iba v prípade, že je v priamom kontakte s pokožkou. Prístroj je možné použiť na chrbát, hrudník, nohy, ruky, podpazušie aj oblasť bikín.Po štyroch týždňoch používania sa pritom počet chĺpkov zredukuje až o 55 %. Ovládanie je maximálne jednoduché a umožňuje vybrať medzi piatimi stupňami intenzity. Vďaka ergonomicky tvarovanému puzdru je práca maximálne pohodlná.Aby bolo použitie prístroja maximálne bezpečné, sú súčasťou balenia ochranné okuliare a snímač spustí ošetrenie len pri priamom kontakte s pokožkou.

Nikde ani chĺpok IPL odstraňovač chĺpkov pomocou svetelných impulzov. ProfiCare PC-IPL 3024 deaktivuje korene chĺpkov hlboko pod pokožkou, a tak zabraňuje opätovnému rastu nových chĺpkov. Používať ho môžete na nohy, paže, oblasť bikín, podpazušia, hruď a chrbát. Zvoliť môžete z 5 úrovní intenzity svetla pre rôzne druhy pleti. Vlastnosti: Stále a bezbolestné odstraňovanie chĺpkov Technológia IPL Deaktivuje koreň chĺpkov hlboko pod pokožkou a zabraňuje opätovnému rastu Aplikácia na nohy, paže, oblasť bikín, podpazušia, hruď a chrbát Až 55 % zníženie chĺpkov už po 4 týždňoch 50 000 svetelných impulzov 5 úrovní intenzity svetla pre odlišné typy pleti (tmavá blond až čierna) Integrovaný UV filter Pohodlné použitie vďaka ergonomicky tvarovanému krytu Automatická bezpečnosť – snímač sa spúšťa len pri priamom kontakte s pokožkou Automatické vypnutie po 10 minútach

ProfiCare IPL 3024, 1 ks, Depilácia a epilácia pre ženy, Chcete dosiahnuť hladko oholené telo alebo jeho časť? Holiaci strojček ProfiCare IPL 3024 predstavuje ten najjednoduchší spôsob, ako to docieliť – ľahko, rýchlo a bezbolestne. Čepieľkami zachytí každý chĺpok, ktorého sa chcete zbaviť, a precízne ho oholí. Užívajte si dokonale hladkú pokožku presne podľa vašich predstáv. Vlastnosti: holí rýchlo a ľahko holí podpazušie, nohy aj intímne partie zaistí dôkladné oholenie a precízny výsledok nedráždi pokožku dostane sa aj do ťažko prístupných miest Použitie: Používajte podľa priloženého návodu.

Produkt ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka Profi Care, ProfiCare, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, farebná verzia je ružová, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk, 4home.sk, Notino.sk a je určený female, unisex.

Produkt ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks má EAN kód 4006160302400.

ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks - parametre produktu

ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks - história ceny a dostupnosti

ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

ProfiCare IPL 3024 IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?