Hubové špaldoto v biokvalite sa skvelo hodí na cesty, dovolenky, ale aj na doma. Jeho príprava trvá iba 20 minút a je veľmi jednoduchá. Základ jedla tvorí špaldové kernotto - jemne obrúsené špaldové zrno
Probio Špaldoto zeleninové BIO 210 g | | Príprava: Do zmesi pridáte len vodu a lyžicu oleja a necháte 30 minút pod pokrievkou variť. | Pri servírovaní posypte strúhaným syrom alebo do špaldota vmiešajte krémový syr, môžete pridať kuracie mäso. Zo špaldota možno pripraviť aj
Bioharmonie Špaldová múka biela hladká 1000 g | | Jemne mletá biela múka v bio kvalite. Vhodná na všetky druhy pečenia, prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Múky BIOHARMONIE sú vyrábané v bio mlyne v malých šaržiach tak, aby sa k
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zrn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná k príprave tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba