Predsieňová stena GAR tmavohnedá

Predsieňová stena GAR tmavohnedá

Predsieňová stena GAR tmavohnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Predsieňová stena GAR tmavohnedá - popis produktu

Naša predsieňová stena je funkčná a pohodlná. - 6 vešiakov na oblečenie - praktická polica - veľké zrkadlo - výšku vešiakov môžete nastaviť podľa potreby - pohodlné rukoväte na otváranie dverí - stojan na topánky, 8-9 párov - vyrobené zo 16 mm hrubej dosky - starostlivé spracovanie Rozmery: Výška - 180 cm Šírka - 85 cm Hĺbka - 24 cm Materiál: • Korpus a predné časti - laminovaná drevotrieska s hrúbkou 16 mm. • Hrany - povrchová úprava z PVC (vyznačuje sa vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou) Na ošetrenie odporúčame použiť vlhkú handričku. Silné chemikálie sa neodporúčajú. Hloubka botníku: 24 cm, Materiál: Dřevo, Šířka botníku: 85 cm, Šířka věšáku: 85 cm, Typ: Se zrcadlem, Výška botníku: 72 cm, Výška věšáku: 110 cm

Produkt Predsieňová stena GAR tmavohnedá patrí do skupiny produktov Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebný variant je hnedá.

Tento produkt nájdete v skupine Predsieňové steny, patrí značke Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebná verzia je hnedá.

Produkt Predsieňová stena GAR tmavohnedá patrí do skupiny produktov Vešiaky na oblečenie, patrí pod značku Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebné prevedenie je hnedá.

Produkt Predsieňová stena GAR tmavohnedá má EAN kód 5902838461495.

Predsieňová stena GAR tmavohnedá - parametre produktu

Predsieňová stena GAR tmavohnedá - história ceny a dostupnosti

Predsieňová stena GAR tmavohnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Predsieňová stena GAR tmavohnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?