Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub

Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub

Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub - popis produktu

Naša predsieňová stena je funkčná a pohodlná. Ideálna ponuka pre tých, ktorí ocenia krásny nábytok vo svojom byte. Nábytok v modernom štýle spĺňa očakávania všetkých, ktorí oceňujú kombináciu jednoduchosti a elegancie. Naša skrinka na topánky je vyrobená z 18 mm hrubej vrstvenej dosky odolnej proti oderu. Viditeľné hrany boli prekryté ABS hranou. Dekoratívna lišta vo farbe hliníka. - Skriňa so sedadlom a úložným priestorom - Praktické zrkadlo - 6 vešiakov - Starostlivé spracovanie Rozmery vešiaka: Hĺbka: 14,7 cm Šírka: 100 cm Výška: 81,8 cm Rozmery skrine: Hĺbka: 38 cm Šírka: 100 cm Výška: 46 cm Hĺbka schránky: 8 cm Materiál: • Korpus a predná časť - laminovaná drevotrieska • Hrany - povrchová úprava z PVC (vyznačuje sa vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou) Na ošetrenie odporúčame použiť vlhkú handričku. Neodporúčame používať silné chemické látky. Hloubka botníku: 38 cm, Materiál: Dřevo, Šířka botníku: 100 cm, Šířka věšáku: 100 cm, Typ: Se zrcadlem, Výška botníku: 46 cm, Výška věšáku: 81,8 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebný variant je hnedá.

Produkt Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub je možné nájsť medzi produktmi v skupine Predsieňové steny, patrí značke Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebná verzia je hnedá.

Produkt Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub popisuje EAN kód 5902838464687.

Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub - parametre produktu

Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub - história ceny a dostupnosti

Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub - ďalšie zaujímavé produkty

Predsieňová skriňa ROMA svetlý dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?