Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá

Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá

Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá - popis produktu

Predsieňová stena je ideálna ponuka pre ľudí, ktorí ocenia, že majú vo svojom byte krásny nábytok. Skriňa ponúka praktickú zásuvku a menšiu skrinku. Do zásuvky môžete uložiť menšie veci ako sú napríklad kľúče a do skrinky zase uložíte topánky. V hornej časti sa nachádza 5 vešiakov a polička. Špecifikácia: Rozmery malé skrine: Hĺbka: 35 cm Šírka: 50 cm Výška: 57 cm Rozmery věšákové stěny: Hĺbka: 27 cm Šírka: 50 cm Výška: 124 cm Celková délka cca: 180 cm, lze si ale věšák upevnit do jakékoli výšky, jelikož je samostatně. Materiál: Telo a čelo - laminovaná drevotrieska, hrúbka 16 mm. Hrany - povrchová úprava z PVC (vyznačuje sa vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou) Série: DUO, Materiál: Dřevo, Typ: Bez zrcadla, zatváranie: Se šuplíky i dvířky, Hloubka: 35 cm, Šířka: 50 cm, Výška: 180 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebný variant je hnedá, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Produkt Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Predsieňové steny, patrí značke Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebná verzia je hnedá, nájdete ho u predajcu HouseLand.sk.

Produkt Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá označuje EAN kód 5902838468838.

Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá - parametre produktu

Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá - história ceny a dostupnosti

Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Predsieňová skriňa Duo svetlohnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?