Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan

Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan

Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan - popis produktu

Šatníková skriňa je nábytok, ktorý je potrebný v každej domácnosti, je to funkčná skriňa na odkladanie topánok a zavesenie búnd na vešiak. Nesmie v nej chýbať zrkadlo, v ktorom sa budeme môcť vidieť pred odchodom z bytu. Moderný vzhľad robí šatníkovú skriňu v súlade s módnymi trendmi tejto sezóny. Za zrkadlovými dvierkami sú police, do ktorých možno schovať topánky pre celú rodinu. Šatníková skriňa je dostupná v dvoch farebných prevedeniach: celá vo farbe Artisan alebo čiernej v kombinácii s teplou, prírodnou Artisan. Šatníková skriňa sa hodí do každej predsiene, je univerzálna, ozdobné lišty môžu byť vpravo aj vľavo. Vešiak a rúčky sú veľmi pevné a vyrobené z kovu.

Produkt Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan je možné nájsť medzi produktmi v skupine Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan - parametre produktu

Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan - história ceny a dostupnosti

Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan - ďalšie zaujímavé produkty

Predsieňový nábytok Milo Dub Artisan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?