Prasiatko do chladničky Orion

Prasiatko do chladničky Orion

Prasiatko do chladničky Orion

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prasiatko do chladničky Orion - popis produktu

Prasiatko do chladničky Prasiatko do chladničky:Bojujete s až príliš vysokým množstvom návštev vašej chladničky? Prasiatko do chladničky s čidlom je pre vás ideálnym riešením – reaguje totiž na svetlo v chladničke, keď je otvorená. V tú chvíľu totiž zachrochtá, čím hovorí STOP prejedaniu. Je vyrobené z gumy. 2 tužkové batérie, ktoré prasiatko napája, nie sú súčasťou balenia.Kľúčové vlastnosti prasiatka do chladničky s čidlomReaguje na svetlo v chladničke, keď je otvorenáJevyrobené z gumy2 tužkové batérie, ktoré prasiatko napája, nie sú súčasťou baleniaRozmery: 10cm

  • so svetelným čidlom
  • zachrochtá pri otvorení chladničky

Prasiatko do chladničky je vtipnou pomôckou, ako zamedziť častým nájazdom na chladničku. Prasiatko má zabudované čidlo, vďaka ktorému zachrochtá zakaždým, keď otvoríte chladničku a ona sa rozsvieti. Na 2 tužkové AA batérie, ktoré nie sú súčasťou dodávky.

Materiál: plast

Rozmery: v. 10 cm

Produkt Prasiatko do chladničky Orion patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky ORION v ponuke e-shopu Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské pomôcky, patrí značke ORION, nájdete ho u predajcu Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk.

Produkt Prasiatko do chladničky Orion má EAN kód 8595116786075.

Prasiatko do chladničky Orion - parametre produktu

Prasiatko do chladničky Orion - história ceny a dostupnosti

Prasiatko do chladničky Orion - ďalšie zaujímavé produkty

Prasiatko do chladničky Orion - ako nakúpiť najvýhodnejšie?