Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg

Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg

Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 611,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg - popis produktu

Parná práčka so sušičkou SAMSUNG WD90TA046BE/LE:Aktívne bubliny pre čistejšiu bielizeňRýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou práčkou Samsung WD90TA046BE/LE a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.Spredu plnená práčka Samsung WD90TA046BE/LE využíva čistenie vzduchomŽe sú na odstránenie nečistôt a pachov potrebné vysoké teploty vody a drahé chemické prípravky? Spredu plnená práčka Samsung WD90TA046BE/LE s technológiou Air Wash vás presvedčí o opaku. Pokročilá funkcia odstraňuje nepríjemné zápachy a 99,9 % baktérií pomocou obyčajného horúceho vzduchu. Vaša bielizeň bude vždy voňavá a hygienicky čistá.Antibakteriálne pranie v horúcej pareSvet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Moderná práčka s predným plnením Samsung WD90TA046BE/LE myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.Samsung WD90TA046BE/LE je tichá práčka plnená spredu s 20-ročnou zárukouNa práčku plnenú spredu Samsung WD90TA046BE/LE je spoľahnutie. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka Samsung WD90TA046BE/LE sa tiež vyznačuje nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 20 ročnú záruku.Ani najvytrvalejšie škvrny nemajú v práčke s predným plnením Samsung WD90TA046BE/LE šancuMake-up, tráva, víno alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky s predným plnením Samsung WD90TA046BE/LE vytiahli vždy voňavú a čistú bielizeň.

Výkonné pranie Technológia Eco Bubble™ prináša dokonalé výsledky a to dokonca aj pri nízkych teplotách. Prací prostriedok sa zmení v aktívnu penu, ktorá rýchlo preniká do tkaniny a jednoducho odstraňuje nečistoty, pričom tkaninu chráni a šetrí energiu. Dezinfekcia zlikviduje až 99,9% baktérií Je možné zbaviť oblečenie baktérií bez použitia vody a pracieho prostriedku? S týmto spotrebičom áno ! Technológia Air Wash k tomu nevyužíva nič iné, než obyčajný horúci vzduch, ktorý vašu bielizeň zanechá hygienicky čistú a bez nepríjemných pachov. Účinná likvidácia alergénov Doprajte svojmu oblečeniu dôkladnú a hygienickú čistotu vďaka pare. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania, a to bez predpierania. Vypúšťa z dna bubna paru, ktorá prestúpi každý kúsok oblečenia a odstraňuje uchytené nečistoty, 99,9% baktérie a alergény. Tichý a účinný motor Bezkefový digitálny invertor využíva silné magnety a pracuje veľmi ticho a napriek tomu výkonne. Zároveň spotrebováva oproti bežným motorom menej energie. Vynikajúca odolnosť invertora zaistí práčke dlhšiu životnosť, navyše na neho možno uplatniť 20 ročnú záruku. Hygienická čistota bubna, šetrná k prírode Nielen bielizeň, ale aj vnútro práčky možno udržiavať hygienicky čistý. Funkcia Drum Clean odstraňuje z bubna nečistoty a baktérie spôsobujúce zápach. Využíva k tomu kombináciu namáčania, pulzovania a vysokorýchlostného odstreďovania - nepotrebujete agresívne ani drahé čistiace prostriedky. Navyše vás práčka automaticky upozorní, keď je čistenie potrebné. Intenzívne čistenie Funkcia Bubble Soak pomáha s vyčistením aj silne zašpinenej bielizne. Hravo si poradí s odolnými škvrnami od krvi, čaju, vína, make-upu či trávy. Aktívne bublinky špinu v namočenej tkanine uvoľnia a nakoniec účinne odstránia. Zásuvka StayClean Drawer Prestaňte plytvať prací prostriedok a vyhnite sa otravnej nutnosti čistiť zásuvku. Samočistiaca zásuvka StayClean Drawer vďaka špeciálne navrhnutému vodnému oplachovému systému zabezpečí, že sa spláchne väčšie množstvo pracieho prostriedku. Zostane tak menej nevzhľadných mydlových nečistôt a zásuvka zostane čistejšia a hygienickejšia.

PRÁČKA SO SUŠIČKOU . Výkonné bubliny . Technológia Eco Bubble™ . Technológia Eco Bubble™ zaisťuje výkonné pranie, a to dokonca aj pri nízkych teplotách. *Prací prostriedok sa premení na aktívnu penu, ktorá rýchlo preniká do

Produkt Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg patrí do skupiny produktov Práčky so sušičkou, patrí pod značku Samsung, nájdete ho v e-shope Alza.sk, AndreaShop.sk.

Produkt Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg má EAN kód 8806090603990.

Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg - parametre produktu

Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg - história ceny a dostupnosti

Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg - ďalšie zaujímavé produkty

Práčka so sušičkou Samsung WD90TA046BE/LE, 9/6kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?