Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml - popis produktu

Ekologický prací gél WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena Ecoformato 1250 ml (25 praní):Zháňate ekologický prací gél rastlinného pôvodu? Zvoľte WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena Ecoformato. Tento hypoalergénny prací gél obsahuje mydlo rastlinného pôvodu s vôňou verbeny. WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena Ecoformato je vhodný na všetky typy vlákien, na biele i farebné odevy vrátane detskej bielizne. Prací gél WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena Ecoformato dokáže odstrániť všetky škvrny a nečistoty. Jeho účinnosť sa prejaví už pri 30 °C. Prací gél môžete použiť aj na vyvárku pri 90 °C.Kľúčové vlastnosti ekologického pracieho gélu WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena Ecoformato 1 250 ml (25 praní)Ekologický prací gél WINNI´SHypoalergénny gél s mydlom rastlinného pôvoduS vôňou verbenyNáhradné ecorefill balenie gélu WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena EcoformatoVhodný na všetky typy vlákien, biele, farebné i detské odevyPôsobí od 30 do 90 °CEkologický prací gél WINNI´S neobsahuje fosfor ani farbiváPrací gél WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena Ecoformato s jedinečnou vôňouPrací gél WINNI´S Lavatrice Aleppo e Verbena Ecoformato obsahuje vôňu verbeny. Jej názov znie železník lekársky a v keltskej kultúre ho považovali za jednu z najdôležitejších liečivých bylín so zázračnými vlastnosťami. Názov Vervein je odvodený od keltského slova ferfaen, čo znamená: zbaviť sa kameňa.WINNI´S vsádza na ekologické výrobkyPrací gél WINNI´S sa radí medzi produkty, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Použité tenzidy sú biodegradabilné a sú rastlinného pôvodu. Jeho obal je plne recyklovateľný. Prací gél WINNI´S Lavatrice Aleppo neobsahuje fosfor ani farbivá. Má označenie SKINECO, čo znamená: s kožnou znášanlivosťou. Má negatívny test cytotoxicity kože (NRU) a tiež certifikáciu VEGAN OK.Zloženie:5 % a viac ale menej ako 15 %: aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látkymenej ako 5 % mydlo, parfumy, PHENOXYETHANOL, enzýmy

Lavatrice Aleppo hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny v eco-refill balenia je určený na všetky typy bielizne. Prípravok neobsahuje fosfor ani farbivá. Navyše je plne biodegradabilné. Tento prací gél je vhodný aj na pranie detského bielizne. Pôsobí už od 30 ° C.

Winni´s Lavatrice je hypoalergénny prací gél s úplne prírodným zložením

Tento produkt nájdete v skupine Pracie prostriedky, vyrába ho značka Ostatní, WINNI'S a je vhodný unisex.

Produkt Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml patrí do skupiny produktov Pracie gély, patrí pod značku Ostatní, WINNI'S a je prispôsobený unisex.

Produkt Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml má EAN kód 8002295034915.

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaPraky, Pracie prostriedky, Pracie gély
ZnačkaOstatní, WINNI'S
Určenieunisex
EAN8002295034915

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml - história ceny a dostupnosti

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať práčku a sušičku prádla?

Pranie je nevyhnutná činnosť v každej domácnosti.

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Winni´s Hypoalergénne prací gél s mydlom z Aleppa a verbeny 1250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?