JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l

JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l

JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l - popis produktu

Ekologický prací gél JELEN Prací gél na farebnú bielizeň 2,7 l:Prací gél JELEN je tekutým pracím prostriedkom určeným na farebnú bielizeň. Jeho hlavná sila spočíva v uchovaní žiarivých farieb. Navyše obsahuje látku, ktorá zabraňuje vzájomnému sfarbovaniu tkanín, a súčasne zložku zamedzujúcu opätovnému usadzovaniu nečistôt na oblečenie. Gél je určený na pranie v automatickej práčke aj na ručné pranie, v oboch prípadoch dosahuje veľmi vysokú účinnosť. Uchovajte žiarivé farby vášho oblečenia vďaka praciemu gélu JELEN.Kľúčové vlastnosti pracieho gélu JELEN na farebnú bielizeň 2,7 lTekutý prací prostriedok na farebnú bielizeňJELEN uchová žiarivé farby oblečeniaZabraňuje vzájomnému sfarbovaniu tkanínZamedzuje opätovnému usadzovaniu nečistôt na oblečenieUrčený na pranie v automatickej práčke aj na ručné pranieZloženie:5 % alebo viac, ale menej ako 15 %: mydlo; menej ako 5 %: aniónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky; enzýmy; parfum; Benzyl Alcohol, Bronopol, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Prací gél obsahujúci zamedzovač prenosu farieb, chráni tak bielizeň pred vzájomným sfarbením.

Univerzálny prací prostriedok na farebnú a bielu bielizeň.

Produkt JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čistiace prostriedky, je v ponuke značky Jelen, Ostatní, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čistiace gély od značky Jelen, Ostatní, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l patrí do skupiny produktov Pracie prostriedky, vyrába ho značka Jelen, Ostatní, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l má priradený EAN kód 8592613579964.

JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l - parametre produktu

JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l - história ceny a dostupnosti

JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l - ďalšie zaujímavé produkty

JELEN gél farebná bielizeň 60 pracích dávok 2,7 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?