Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l

Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l

Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l - popis produktu

Tekutý prací prostriedok Ariel Mountain už pri prvom praní výborne odstráni škvrny. Aj keď Ariel je nekompromisný k škvrnám, je veľmi jemný k oblečeniu. Tekutý prací prostriedok Ariel sa na rozdiel od pracieho prášku dostane až do samotného centra prania. Odstraňuje škvrny, ktoré spôsobujú nepríjemné pachy, napríklad pot a telesné pachy, a dodá vášmu oblečeniu nádherný vzhľad a vôňu čistoty. Na dosiahnutie najlepších výsledkov vložte uzáver naplnený pracím prostriedkom do bubna vašej práčky. Na získanie mimoriadne sviežej vône a hebkosti používajte spolu s avivážami Lenor a Unstoppables. Vlastnosti: - Vynikajúce odstraňovanie škvŕn už počas prvého prania - Odstraňuje škvrny, ktoré spôsobujú nepríjemné pachy, napríklad pot a telesné pachy - Dodáva oblečeniu výnimočnú vôňu sviežosti a čistoty - Žiarivé výsledky prania bielej aj farebnej bielizne aj v studenej vode - Zmierňuje priľnavosť nečistôt a škvŕn, aby sa neprichytávali k bielizni Ariel Mountain Spring sa dodáva aj ako prací prášok a gélové kapsuly. Objem 2,64 l – 48 pracích dávok.

Prací gél ARIEL Mountain Spring 2,64 l (48 praní):Hľadáte gél na pranie, ktorý urobí vašu bielizeň čistou a poskytne jej perfektnú sviežosť? ARIEL Mountain Spring 2,64 l (48 praní) je určený ako univerzálny prostriedok. S týmto gélom na pranie môžete prať akékoľvek oblečenie, pretože obsahuje zložky na rôzne materiály bielizne. Tekutý prací prostriedok ARIEL je ideálnou voľbou na bežnú údržbu. Hodí sa Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň a Na čiernu bielizeň. Prostriedok ARIEL je dodávaný v nádobe s objemom 2640 ml. Kľúčové prednosti pracieho gélu ARIEL Mountain Spring 2,64 l (48 praní) Ide o tekutý prášok na pranie všetky farby Bude perfektne udržiavať vašu bielizeň Vydrží na 48 dávok bielizne Prací gél Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň a Na čiernu bielizeň Objem: 2640 ml

Hĺbkové čistenie: vynikajúce výsledky už pri 1. Praní dokonca aj pri nižších teplotách navrhnutý na pranie v studenej vode: tekutý prací prostriedok ariel obsahuje technológiu cool clean rozjasňuje: prací prostriedok, ktorý rozjasní vašu bielu bielizeň recyklovateľné balenie: tekutý prací prostriedok ariel sa dodáva v recyklovateľnom balení predpieranie škvŕn: 1. Na škvrny nakvapkajte malé množstvo tekutého prostriedku na pranie ariel 2. Jemne ho rozotrite 3. Spustite pranie pokyny na dosiahnutie najlepších výsledkov: zelený uzáver naplňte tekutým pracím prostriedkom ariel a umiestnite ho do bubna na bielizeň objednajte si dávkovací uzáver zdarma: z ekologických dôvodov nie sú odmerky súčasťou každého balenia, môžete si ich objednať zdarma na webovej stránke ariel.info

Tekutý prací prostriedok Ariel Mountain už pri prvom praní výborne odstráni škvrny. Aj keď Ariel je nekompromisný k škvrnám, je veľmi jemný k oblečeniu.. Tekutý prací prostriedok Ariel sa na rozdiel od pracieho prášku dostane až

Tekutý prací prostriedok má skvelé čistiace účinky pri praní bielej bielizne a zabraňuje tomu, aby na oblečení zostávali škvrny od potu.

Produkt Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čistiace prostriedky, je v ponuke značky ARIEL, Ostatní, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Čistiace gély od značky ARIEL, Ostatní, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l patrí do skupiny produktov Pracie prostriedky, vyrába ho značka ARIEL, Ostatní, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l je označený EAN kódom 8001841117201.

Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l - parametre produktu

Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l - história ceny a dostupnosti

Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l - ďalšie zaujímavé produkty

Ariel Mountain Spring tekutý prací gel pro čisté a voňavé prádlo bez skvrn 48 PD 2,64 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?