Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA - popis produktu

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA. 3 ks v balení.Tento nenahraditeľný doplnok vášho robotického vysávača ETA Aquilo PRO predstavuje kľúč na udržanie dokonale čistého a zdravého domova bez námahy. Vďaka špeciálne navrhnutému materiálu a pokročilej technológii filtrácie, tieto vrecká zaistia, že váš domov zostane bez prachu, alergénov a iných nečistôt, ktoré ohrozujú vaše zdravie a pohodu. Prečo by ste si mali vybrať práve naše prachové vrecká?Pretože každý detail bol starostlivo premyslený, aby vám poskytol čo najlepší užívateľský zážitok.Tieto originálne vrecká sú rozmerovo presne určené pre dokovaciu stanicu vysávača ETA Aquilo PRO.Vrecká sú vyrobené z viacvrstvovej netkanej filtračnej textílie, ktorá efektívne zachytáva aj tie najmenšie častice prachu a nečistôt, čím výrazne znižuje riziko alergií a dýchacích ťažkostí. Vrecká nie sú vybavené hygienickým uzáverom. Vďaka objemu 2,5 litra sa navyše nemusíte báť, že by ste vrecká museli príliš často meniť.Nechajte robotický vysávač a naše prachové vrecká, aby za vás vykonali tú najťažšiu prácu, zatiaľ čo vy si budete užívať viac voľného času a čistoty vášho domova. 1. Vysoká účinnosť filtrácie: Viacvrstvová netkaná filtračná textília zachytáva aj tie najmenšie častice, čím chráni vaše zdravie a zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašom domove.2. Veľký objem 2,5 litra: Umožňuje dlhšie používanie bez nutnosti výmeny, čo šetrí váš čas aj peniaze.3. Jednoduchá a hygienická výmena: Vďaka individuálnemu baleniu v hygienických sáčkoch je výmena vrecka rýchla, čistá a bez kontaktu s nečistotami. 4. Perfektná kompatibilita s robotickým vysávačom ETA Aquilo PRO: Vrecká sú navrhnuté priamo pre dokovaciu stanicu vášho vysávača, čo zaisťuje bezproblémovú integráciu a funkčnosť.5. Zachovanie výkonu vášho vysávača: Pravidelnou výmenou sáčkov zaistíte, že váš robotický vysávač bude vždy pracovať na maximálnej účinnosti, čo predlžuje jeho životnosť a udržuje vašu domácnosť v perfektnom stave.

Tento produkt nájdete v skupine Vreckové vysávače od značky ETA v ponuke e-shopu PreVysavace.sk.

Produkt Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA patrí do skupiny produktov Robotické vysávače, je v ponuke značky ETA, v ponuke predajcu PreVysavace.sk.

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA - parametre produktu

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA - história ceny a dostupnosti

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA - ďalšie zaujímavé produkty

Prachové vrecká pre robotický vysávač ETA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?