Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové - popis produktu

Prešívané obliečky na vankúše AmeliaHome z kolekcie Meadore v béžovej farbe sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu. Pozornosť pútajú ozdobné brmbolce, ktoré sú na každej strane. Tieto produkty sa postarajú o spestrenie vášho domova. Medzi jednotlivými produktmi môžu byť rozdiely kvôli vzoru prešívania. Pozrite sa aj na ďalšie produkty zo série Meadore. Špecifikácie produktu: Prešívané obliečky na vankúše Meadore Priemer ozdobnej brmbolce 1 cm Množstvo: 2 kusy ​​​ Zapínanie: prekrytie Materiál: 100% polyester Farba: béžová Značka: AmeliaHome Starostlivosť: prať ručne, sušiť vo vodorovnej polohe, žehliť iba pri teplote 110 stupňov Celzia, nesušiť v sušičke, nechlórovať. Produkt obsahuje certifikát Oeko-Tex - medzinárodný testovací a certifikačný systém pre textílie, vyrábané iba zo zdravotne nezávadných materiálov. Série: Meadore

Produkt Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obliečky na vankúše, patrí pod značku AmeliaHome, farebné prevedenie je béžová.

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové - parametre produktu

Farbabéžová
KategóriaObliečky, Vankúše, Obliečky na vankúše
ZnačkaAmeliaHome
Farbabéžová

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové - história ceny a dostupnosti

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové - ďalšie zaujímavé produkty

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore Aj béžové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?